Meer dan ooit nood aan méér energie en een mentale opsteker?

In positieve tijden voel je je goed in je vel, zit je vol energie, heb je geen last van stress en slaap je goed. In kwade tijden kan een overmaat aan stressprikkels je helemaal ontregelen: je voelt je opgejaagd, je slaapt slecht, je hebt minder energie en je voelt je fysiek en mentaal uitgeput.   […]

In positieve tijden voel je je goed in je vel, zit je vol energie, heb je geen last van stress en slaap je goed. In kwade tijden kan een overmaat aan stressprikkels je helemaal ontregelen: je voelt je opgejaagd, je slaapt slecht, je hebt minder energie en je voelt je fysiek en mentaal uitgeput.

 

Deze reactie is het gevolg van de natuurlijke reactie van je lichaam op stressprikkels. Tijdelijke stress is normaal en noodzakelijk voor onze overleving. Stel je namelijk eens voor dat er een auto op je afkomt en je niet zou reageren.

 

Wanneer tijdelijke stress omslaat in chronische stress, ga je je lichaam echter overbelasten en ontregelen. Een ontregeld lichaam krijgt last van één of een combinatie van volgende typische klachten:

  • Slecht slapen
  • Energieverlies
  • Opgejaagd gevoel
  • Prikkelbaarheid
  • Mentale en fysieke uitputting
  • Depressieve gedachten

 

Een gezonde levensstijl met de inname van voldoende fruit en groenten, voldoende afwisseling tussen werk en ontspanning en voldoende lichaamsbeweging zijn cruciaal om je lichaam en je mentale balans gezond te houden. Bepaalde vitamines, mineralen en plantenextracten kunnen je ook helpen om je mentale rust terug te vinden en je energiepeil te boosten.

 

 

In goede en kwade tijden: al meer dan 10 jaar volop energie!

 

Melatonine complex voor een gezonde nachtrust.

Dit breedspectrum natuurlijk slaapmiddel herstelt je dag-nachtritme, verbetert het inslapen en zorgt voor een deugddoende slaap de hele nacht lang. Melatonine complex bevat een unieke combinatie van melatonine, L-tryptofaan en de plantaardige extracten van Valeriaan en Passiflora.

 

Energy complex: boordevol energie zonder terugval!

Dit uniek complex op basis van Rhodiola Rosea, vitamines, mineralen en aminozuren levert direct energie zonder risico op een energie-terugval. Dit in tegenstelling tot producten op basis van cafeïne.

 

Stress complex verhoogt de weerbaarheid tegen stress, prikkelbaarheid en opgejaagdheid!

Deze uitzonderlijke combinatie van Magnesium en Vitamines B versterkt de natuurlijke weerstand tegen stress en vermindert het gevoel van prikkelbaarheid en opgejaagdheid.

 

Adrenex: uitstekende formule bij fysieke en mentale uitputting

Als je stressweerstand laag is zorgt chronische stress reeds snel dat je lichamelijk en mentaal uitgeput raakt. Je dagelijks functioneren wordt hierdoor aangetast. Adrenex is een essentiële ondersteuning op basis van 6 adaptogene planten en L-tyrosine die de fysieke en mentale energie van het lichaam verhoogt en zorgt dat je er terug vol tegenaan kan gaan.