Mood Rise Menopauze

Lastige menopauze? Pak het natuurlijk aan.

Ontdek de plantaardige ondersteuning van Mood Rise.

Stemmingswisselingen, spanning en een negatief humeur tijdens de overgang? Het zijn allemaal effecten van een veranderende hormoonbalans. Het hormoon oestrogeen speelt hierin een cruciale rol, aangezien het de aanmaak van serotonine stimuleert. Serotonine is dan weer een neurotransmitter in de hersenen die je stemming, slaap, spijsvertering en eetlust beïnvloedt. Tijdens de overgang daalt je oestrogeenniveau echter, wat resulteert in een verminderde productie van serotonine. Dit tekort kan leiden tot gevoelens van angst, neerslachtigheid, prikkelbaarheid, slaapproblemen, vermoeidheid en hunkering naar suiker.

 

Om je serotonine op peil te houden, is het essentieel dat je gezond eet, regelmatig beweegt en je je voldoende aan het zonlicht blootstelt. Een gebalanceerd dieet met eiwitten, vitamine B, vitamine D3 en magnesium is daarom aanbevolen.

 

Ook natuurlijke plantenextracten kunnen je helpen. Saffraan draagt bij tot emotionele balans en helpt je een positieve gemoedstoestand te behouden*. Ashwagandha, of Indische ginseng, ondersteunt je op zijn beurt in perioden van mentale en nerveuze spanning en angst en draagt bij tot emotioneel evenwicht*. Rhodiola helpt je tot slot kalm om te gaan met stressvolle situaties*.

 

Ashwagandha en rhodiola bezitten overigens beide adaptogene eigenschappen*. Een adaptogeen is namelijk een plant of kruid dat helpt om de hormoonbalans van het lichaam in evenwicht te houden. Op die manier wordt de fysieke en mentale weerbaarheid ondersteund. Zo verlaagt ashwagandha stresshormonen zoals cortisol, wat je serotoninepeil in evenwicht houdt en rhodiola stimuleert de aanmaak van dopamine en serotonine.

 

 

Mood Rise

 

Voor een complete ondersteuning tijdens de menopauze is Mood Rise aan te raden. Deze unieke formule bevat immers 11 natuurlijke ingrediënten:

  • saffraan
  • ashwagandha
  • rhodiola
  • magnesium
  • vitamine D3
  • foliumzuur
  • 5 verschillende B-vitamines

 

Met deze ingrediënten biedt Mood Rise dan ook de perfecte mix om op natuurlijke wijze de symptomen van de menopauze aan te pakken en een gezond emotioneel evenwicht te bevorderen. De formule is bovendien veganistisch, vrij van gluten en kleurstoffen en geschikt voor langdurig gebruik.

 

Kies voor welzijn en balans tijdens deze levensfase met Mood Rise.

 


*Gezondheidsclaim is afwachting van goedkeuring door de EFSA.