Mannavital Red Yeast Rice + Berberine Platinum

Houd je cholesterol in de gaten en kies voor een veilige en natuurlijke supplementatie

Ontdek de voordelen van gefermenteerde rijst en berberine in Mannavital Red Yeast Rice + Berberine Platinum

Zowat dagelijks worden we erop gewezen dat onze cholesterolspiegel niet te hoog mag oplopen om cardiovasculaire risico’s te beperken.

 

Een gezonde levensstijl met voldoende beweging en een vezelrijk dieet is het eerste waar je aan moet denken om een verhoogde cholesterolspiegel te vermijden. Wanneer dit niet volstaat of als erfelijke factoren je parten spelen, kan je kiezen voor een geschikt voedingssupplement. Het is dus niet nodig om onmiddellijk naar een geneesmiddel, dat mogelijk onaangename nevenwerkingen kan hebben, te grijpen.

 

 

 

Mannavital Red Yeast Rice + Berberine Platinum

 

De natuurlijke formule van Mannavital Red Yeast Rice + Berberine Platinum helpt naast het cholesterolgehalte1 ook het bloedsuikergehalte2 en de triglyceridespiegel3 te beheersen.

 

 

Gefermenteerde rode rijst

Al eeuwenlang gebruikt men in de traditionele Chinese keuken gefermenteerde rode rijst. Deze smaakmaker en natuurlijke kleurstof verkrijgt men door gestoomde rijst te laten fermenteren, waarbij rode korrels ontstaan. Het gebruik ervan breidde zich later uit naar de traditionele Chinese geneeskunde.

 

Red Yeast Rice + Berberine Platinum van Mannavital bevat biologische en natuurlijke gefermenteerde rode rijst, die gestandaardiseerd is op 3% monacoline K. Dit is de werkzame stof van rode gist rijst. Het gaat hier om een veilig percentage, waarbij de gehaltes van de schimmeltoxines aflatoxine en citrinine onder de detectielimiet liggen.

 

 

Berberine

Deze zeer interessante plantenstof vind je van nature terug in onder andere zuurbes (Berberis vulgaris), canadese geelwortel en houtkurkuma.

 

Mannavital Red Yeast Rice + Berberine Platinum bevat een dagdosis van 500 mg berberine, wat bijdraagt tot het behoud van:

  • een normaal cholesterolgehalte*
  • een normaal triglyceridengehalte*
  • een normaal bloedglucosegehalte*

 

 

De kracht van de combinatie

 

Zoals steeds bij Mannavital is het de combinatie van ingrediënten, met elk hun specifieke eigenschappen, én de juiste dosering die leiden tot een kwaliteitsvol, werkzaam voedingssupplement. Daarom vind je, naast rode gist rijst en berberine, ook het co-enzym Q10 (ubiquinone) terug in dit supplement.

 

Mannavital Red Yeast Rice + Berberine Platinum is bovendien gehuld in een nieuw jasje en voldoet ruimschoots aan het nieuwe credo van Mannavital: blind vertrouwen.

 

 


1.Berberine uit houtkurkuma bevordert het behoud van een normaal cholesterolgehalte*.

2.Berberine uit houtkurkuma draagt bij tot het behoud van een normaal bloedsuikergehalte*.

3.Berberine uit houtkurkuma draagt bij tot een normaal triglyceridengehalte*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.