Herfst- en winterdipjes: hoe pak je ze aan?

Het alledaagse leven kan soms heel erg overweldigend zijn, waardoor je in een dipje terecht kan komen. Heb je elke herfst of winter weer last van neerslachtige gevoelens? Dan kan de natuur jou een handje helpen! Kom meer te weten over hoe fytotherapie kan helpen bij herfst- en winterdipjes.

 

Wanneer het allemaal even te veel wordt…

 

Het alledaagse leven kan soms heel erg intens zijn: een stressvolle job, een hectisch gezinsleven en tegenslagen op allerlei vlakken. Dit kan soms wat overweldigend zijn, waardoor je in een dipje terecht kunt komen, sombere gedachten kunt hebben of je gewoonweg niet goed in je vel kunt voelen.

 

Dat is echter geen reden tot paniek! Neerslachtige periodes zijn immers volkomen normaal, zeker in deze tijd van het jaar. In de herfst en de winter wordt je lichaam namelijk geconfronteerd met heel wat fysieke, maar ook mentale uitdagingen. Naast de typische verkoudheidssymptomen kan je in deze koude periode ook last krijgen van slapeloze nachten, concentratieproblemen of gevoelens van angst. Dit fenomeen wordt ook wel het “herfstdipje” of “winterdipje” genoemd.

 

Heb je er elke herfst of winter weer last van? Of blijven die sombere gedachten maar door je hoofd spoken? Dan kan de natuur je misschien een handje helpen!

 

 

MANNAVITAL D-PRITON ondersteunt je emotionele balans!

 

Er bestaan namelijk heel wat stoffen die je lichaam kunnen ondersteunen wanneer je je niet optimaal voelt. Zo is de natuurlijke formule van MANNAVITAL D-PRITON een ideale aanvulling voor een doelgerichte aanpak van jouw herfst- of winterdipje.

 

De actieve ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn optimaal gedoseerd om de werking te kunnen garanderen. De unieke formule is speciaal samengesteld op basis van:

 

 • Saffraan: het wetenschappelijk onderzocht en gestandaardiseerd SAFR’INSIDE® extract bevat saffraanstampers van een uitstekende kwaliteit, aan de correcte dagdosis (30 mg). Deze specerij zou een effect kunnen hebben op de gemoedstoestand.
 • Rozenwortel (Rhodiola rosea): is een krachtige plant met een antioxiderende werking, die zou kunnen helpen om de gemoedstoestand te ondersteunen. Daarnaast zou het ook een effect kunnen hebben op het energieniveau, zowel lichamelijk als mentaal.
 • Vitaminen en mineralen om je energie, weerstand en vitaliteit te ondersteunen!
  • Vitamine D, de zonnevitamine die helpt het immuunsysteem te ondersteunen.
  • Zink draagt bij aan de normale cognitieve functie.
  • Vitamine B6 ondersteunt een normale energieproductie en de normale werking van het immuunsysteem. Bovendien draagt het ook bij aan een normale psychologische functie.
  • Vitamine B12 draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien ondersteunt het ook het energieniveau.

 

Ontdek MANNAVITAL D-PRITON nu op farmaline.be