verfrissing

Heet, heter, heetst … tijd voor verfrissing!

Heb je wat last van de warmte? Ontdek hier welke producten voor verfrissing kunnen zorgen tijdens deze warme zomerdagen.

Het is al een hele tijd lekker warm en de temperaturen blijven oplopen! Gelukkig bestaan er heel wat middeltjes om je te verfrissen, zodat je ook in deze hete tijden het hoofd (en de rest van je lichaam) koel kan houden.

 

De basis

 

Goed begonnen is half gewonnen. Begin de dag daarom met een verkwikkende douche. Kies een douchegel met een frisse, zomerse geur die meteen je zintuigen prikkelt!

 

Na het douchen kan je je gelaat en decolleté extra verwennen met een verfrissende reinigingsgel. Het gevoel van een gereinigde, stralende huid is ideaal voor een frisse start van de dag!

 

Tijdens zomerse dagen is het ook nuttig steeds een goede deodorant bij de hand te hebben. De Louis Widmer Antiperspirant deo’s gaan, na gebruik van twee tot drie dagen, overmatige transpiratie tegen. Bovendien kunnen ze niet alleen onder de oksels gebruikt worden, maar zijn ze ook geschikt voor je handen en voeten. Een must have bij deze tropische temperaturen!

 

Weldaad voor je voeten

 

Heb je echt last van hevige transpiratie aan de voeten, met jeuk en onaangename geurtjes tot gevolg, kan je opteren voor de Neutrogena Voetendeo. Je kan deze deodorant eenvoudig op je voetzolen en tussen de tenen verstuiven. Hij droogt snel op en het poedereffect zorgt ervoor dat vocht vlot geabsorbeerd wordt.

 

Na een drukke werkdag kan je jezelf bovendien verwennen met een vitaliserend voetbad. Zo gun je je pijnlijke, transpirerende voeten de nodige rust en verfrissing. Het Gehwol voetbad bevat natuurlijke essentiële oliën van lavendel, rozemarijn en tijm die de doorbloeding van je voeten bevorderen.

 

Extra hygiëne

 

Als het buiten (te) warm is, heb je soms het gevoel dat alles plakkerig en onhygiënisch aanvoelt. Een antibacteriële handgel kan in dat geval wonderen doen. Je hebt geen water of zeep nodig: met een kleine hoeveelheid gel zijn je handen in een oogwenk weer helemaal proper. De gel verwijdert bijna 100% van de bacteriën.

 

Als je handen weer perfect gereinigd zijn, is het tijd om je omgeving aan te pakken. De hygiënische doekjes van Dettol kan je zowel thuis als onderweg gebruiken. Ze helpen de verspreiding van bacteriën tegen te gaan en houden alles fris en proper.

 

 

Tot slot: hoewel het soms té heet kan zijn, mag je zeker niet vergeten te genieten van de zomerse temperaturen. Met een verfrissende spray bij de hand kan je zonder zorgen genieten van een terrasje of een barbecue!