Dormiton + Relaxoton van Mannavital

Een gezonde nachtrust en een ontspannen dag met Mannavital

Voedingssupplementen ter ondersteuning van jouw slaap en ontspanning.

Uitgerust wakker worden met Dormiton1.

 

Een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen: je geest komt tot rust en je lichaam doet krachten op. Als je te lang schaapjes moet tellen, is Dormiton van Mannavital een aanrader. Dit voedingssupplement bevat een synergie van valeriaan, passiebloem en hop – drie gereputeerde planten die de nachtrust bevorderen1 – met een toevoeging van melatonine.

 

● Valeriaan is een plant die vooral de zenuwactiviteit helpt kalmeren op het einde van een drukke en stresserende dag*. Deze plant helpt je hierdoor makkelijk in te slapen en bevordert een natuurlijke slaap*.

 

● Passiebloem ondersteunt de mentale activiteit bij overbelasting en stress*. Als dit ingrediënt ’s avonds wordt ingenomen, dan bevordert het ook een gezonde, natuurlijke slaap*.

 

● Hop helpt je eveneens om te gaan met stress en bevordert een gezonde slaap*.

 

Naast deze synergie van planten bevat Dormiton ook melatonine. De aanwezigheid van kunstlicht en blauw licht afkomstig van beeldschermen remt de natuurlijke productie van melatonine af, waardoor je de slaap moeilijker kan vatten. Melatonine is namelijk een stof die het lichaam van nature aanmaakt als het donker wordt en die je een slaperig gevoel geeft. Melatonine speelt dan ook een belangrijke rol bij het in slaap vallen en om die reden wordt deze stof ook het slaaphormoon genoemd.

 

 

Ontspannen en minder vermoeid de dag door met Relaxoton2

 

Een veeleisende job, een druk gezin, files, tegenslagen, examens… Door alledaagse stress kan je soms gespannen en onrustig zijn. Bovendien zorgen hoge eisen en de daardoor veroorzaakte rusteloosheid ook sneller voor vermoeidheid en mindere prestaties. Een compleet supplement dat je op beide vlakken helpt, is Relaxoton van Mannavital2.

 

Bioactief magnesium

Magnesium draagt bij tot zowel de normale psychologische functie, waaronder de stressbestendigheid, als tot de vermindering van vermoeidheid. Deze eigenschappen zijn alom bekend. Maar dit geldt enkel wanneer magnesium goed wordt opgenomen door het lichaam. In Relaxoton vind je daarom de uitstekend opneembare ‘liposomale’ magnesium
(UltraMag®) terug.

 

Ashwagandha als adaptogeen

Relaxoton bevat ook Ashwagandha of Indiase ginseng (KSM66®). Dit is een ‘adaptogeen’ kruid dat het aanpassingsvermogen aan veeleisende omstandigheden ondersteunt en zo mentale én lichamelijke prestaties bevordert*.

 

Compleet vitamine B-complex

Ook het complete vitamine B-complex is aanwezig in Relaxoton. En dit onder een goed opneembare, direct werkzame vorm. Hiervan dragen de vitamines B2, B3, B5, B6, B9 en B12 bij tot de vermindering van vermoeidheid en dragen de vitamines B1, B3, B6, B9 en B12 bij tot een normale psychologische functie, waaronder de stressbestendigheid.

 

 


1. Valeriaan, passiebloem en hop dragen bij tot ontspanning en ondersteunen een normale slaap*.
2. Ashwagandha bevordert mentale en lichamelijke prestaties*.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.