omnivitboostinstant

Bruis weer van energie dankzij Omnivit Boost Instant

De lente is volop in het land, maar niet iedereen voelt zich daardoor fitter. Sommige mensen voelen zich net lusteloos, somber en vermoeid in het voorjaar. Omnivit Boost Instant laat je weer bruisen van energie!

Heb je gebrek aan energie, ben je de hele dag moe en heb je eigenlijk helemaal nergens zin in? Dat kan een teken zijn van de zogenaamde voorjaarsvermoeidheid. We geven je enkele tips om je lichaam opnieuw fit te maken, zodat je weer vol energie door het leven kan gaan.

 

Voedingstips

 

Wil je komaf maken met dat gebrek aan energie? Voedsel is de meest letterlijke brandstof voor je lichaam. Zorg voor gezonde en gevarieerde voeding en houd de volgende tips in je achterhoofd:

 

Eet veel groenten. Zorg ervoor dat je 300 à 500 gram groenten eet per dag, en wissel voldoende af. Zo neem je verschillende vitaminen en mineralen op. Groenten zijn de basis bij uitstek van een gezond voedingspatroon.

 

Drink voldoende water. Water zuivert het lichaam en houdt de lichaamscellen vitaal en gezond. Een uitgedroogd lichaam heeft veel meer moeite om voedingsstoffen tot in de lichaamscellen te brengen.

 

Eet voldoende vet. Hoewel er soms nog een taboe hangt rond vet eten, heeft je lichaam wel degelijk vet nodig. Kies wel bewust voor gezonde vetten zoals oliën, vette vis, noten en zaden.

 

Let op met suiker. Suiker doet namelijk je bloedsuikerspiegel schommelen. Dit veroorzaakt vermoeiende dipjes. Als je al weinig energie hebt, kan je dit best missen. Bovendien, als je uitputtingsverschijnselen hebt, dan heb je last van een te lage bloedsuikerspiegel. Je lichaam zal daarom vragen naar suiker. Toch maak je het alleen maar erger door hieraan toe te geven. Doorbreek de vicieuze cirkel!

 

Omnivit Boost Instant

 

Heb je ondanks je gezonde voeding toch nog nood aan extra energie? Probeer Omnivit Boost Instant, een voedingssupplement met een verkwikkend effect voor lichaam en geest.

 

Omnivit Boost Instant zit boordevol natuurlijke ingrediënten. Eén flacon per dag geeft je energie wanneer je het nodig hebt in periodes van fysieke en mentale uitputting, drukte of stress.

 

De natuurlijke ingrediënten in Omnivit Boost Instant geven je voldoende energie om de dag door te komen.

 

  • Mate helpt bij het versterken van de weerstand in geval van vermoeidheid en helpt om je energieker te voelen in periodes van fysieke en mentale uitputting, drukke periodes en periodes van stress.
  • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
  • Panax ginseng extract bevordert de lichamelijke en mentale capaciteit.

 

Omnivit heeft in zijn formule gekozen voor gestandaardiseerde extracten: Panax ginseng en Mate met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen.

 

Let op: de formule bevat ook cafeïne (24mg/flacon) en is bijgevolg niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.