Beweeg net zoals vroeger!

Omdat leeftijd geen invloed zou mogen hebben op onze beweeglijkheid, zorgt Mobilityl Max ervoor dat je op dat vlak niet hoeft onder te doen voor je jongere zelf. En dat op een heel natuurlijke manier, alsof de tijd was stil blijven staan voor jou!

 

 

Heb je altijd graag bewogen?

 

Wie heeft je ooit verteld dat je dat nu maar best moet laten? Goed werkende gewrichten is een kapitaal dat je moet koesteren, zodat je nog zo lang mogelijk van een optimale levenskwaliteit kunt genieten. Je verplaatsen, bewegen op dagelijkse basis, sporten, reizen, samen met je partner, gezin of met vrienden leuke dingen doen: dat is in de eerste plaats je vrijheid en autonomie behouden. Wat is dan het geheim van soepele en flexibele gewrichten? Een gezonde levensstijl, handelingen die aan jouw tempo zijn aangepast, stretchingoefeningen en zachtheid in het dagelijkse leven.

 

 

Natuurlijk voedingssupplement

 

Wanneer je je gewrichten in goede conditie wilt houden, is het aanbevolen om regelmatig fysieke activiteiten uit te oefenen en gelijktijdig gezond en evenwichtig te eten. Voedingssupplementen kunnen daarbij helpen. Mobilityl Max is een natuurlijk en compleet voedingssupplement op basis van kurkuma1, Boswellia serrata2, Kæmpferia galanga, olie van zwarte peper en vitamine C, stuk voor stuk stoffen die helpen om je gewrichten flexibel te houden1-2.

 

 • Een unieke samenstelling met vier planten.
 • Een synergetische werking met aangetoonde doeltreffendheid: de beweeglijkheid van je gewrichten gaat er met 98 % op vooruit3.
 • Snelle resultaten4.
 • Eenvoudig: één tablet per dag.
 • Gegarandeerde kwaliteit5.
 • Geproduceerd in België door een Belgisch laboratorium6.

 

Samenstelling

 

 • Vier planten en vitamine C
 • Mobilityl Max is de meest complete ondersteuning voor je gewrichten dankzij de unieke samenstelling.
 • Extract van Curcuma longa (588,75 mg)
 • Extract van Kæmpferia galanga (61,25 mg)
 • Extract van Boswellia serrata (50 mg)
 • Olie van Piper nigrum/zwarte peper (50 mg)
 • Vitamine C (13,2 mg)
 • Synergie voor soepelere gewrichten.

 

Al meer dan tweeduizend jaar worden Boswellia serrata², Piper nigrum, Kaempferia galanga en Curcuma longa1 in Azië gebruikt voor hun vele voordelen. Zo ondersteunen ze bijvoorbeeld de werking van de gewrichten1-2.

 

Net als bij de meeste plantaardige stoffen is het de kwaliteit en de hoeveelheid van de werkzame bestanddelen die de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van een voedingssupplement garanderen. Mobilityl Max bevat een specifiek extract van Curcuma longa, BCM-95®, dat snel wordt opgenomen en dat op een doeltreffende manier in het lichaam werkt1.

 

Bovendien wordt de werking van de kurkuma versterkt door andere werkzame bestanddelen, zoals Kaempferia galanga (een plant van de gemberfamilie die op grote schaal wordt gekweekt in heel Zuidoost-Azië), Boswellia serrata (een struik uit het Midden-Oosten en Afrika die in de grote traditionele geneeswijzen van de wereld wordt geroemd om zijn weldadige effecten op de gewrichten2), olie van zwarte peper (heel vaak gebruikt in Azië) en vitamine C7 (ondersteunt de normale werking van het kraakbeen).

 

Ontdek nu Mobilityl Max op farmaline.be

 

 

———————————————————————————————————————————–
1Het extract van kurkuma draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
2 Boswellia serrata helpt het comfort van de gewrichten te ondersteunen.
3 Amalraj A. et al., 2019. Evaluatie gebaseerd op een daling van de CRP.
4 Kuptniratsaikul V. et al., 2014/Panahi Y. et al., 2014
5 Het voedingssupplement Mobilityl Max wordt geproduceerd door de Farmaceutische Laboratoria Trenker in overeenstemming met de geldende Europese voorschriften en conform de HACCP-norm (Hazard Analysis – Critical Control Point).
6 De Farmaceutische Laboratoria Trenker zijn gevestigd in Nijvel. Het Belgische familiebedrijf bestaat sinds 1933.
7 Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te garanderen.