yun-blog

Bestrijd puistjes met de kracht van goede bacteriën

Heb je last van puistjes? Ontdek de revolutionaire bio-technologie van YUN en behandel je acne symptomen met behulp van miljarden goede bacteriën!

Bijna elke puber, op een paar gelukzakken na, ontkomt niet aan puistjes. Bij sommigen is het maar eens hier en daar een puistje maar bij anderen kan het een ontzettend groot probleem vormen. Het vervelende excuus “Het gaat wel weer over wanneer je ouder wordt” klopt helemaal niet. Niet alleen adolescenten maar ook sommige volwassenen hebben nog steeds last van acne.

 

Acne: de boosdoeners

 

Zeker nu de zomervakantie achter de rug is, komt iedereen terug in de dagelijkse routine. Deze drukkere periode zorgt soms voor tijdstekort waardoor we het gezonde avondmaal weleens durven inruilen voor fastfood. Vetrijke en suikerrijke voeding maar ook stress en hormonale schommelingen zijn boosdoeners die zorgen voor een verhoogde talgproductie. Die vormt op zijn beurt de ideale voedingsbodem voor Propionibacterium acnes, de bacterie die symptomen van acne veroorzaakt. Door de overgroei van deze bacterie raakt de huidflora uit evenwicht en verschijnen er ontstekingen, puistjes en acne.

 

De meeste producten bevatten bewaarmiddelen en agressieve ingrediënten die het evenwicht van de huid verstoren en je gevoeliger maken voor verschillende huidaandoeningen. YUN ontwikkelde effectieve huidverzorgingsproducten die de strijd aangaan met acne symptomen met de kracht van miljarden goede bacteriën en zo je huid terug in evenwicht brengen.

 

ACN & ACN+: Acne aanpakken met behulp van goede bacteriën

 

In tegenstelling tot de meeste producten op de markt die alle bacteriën op de huid doden, kijkt YUN op een vernieuwende manier naar acne en voegt net een enorme hoeveelheid aan goede bacteriën toe om zo de natuurlijke huidflora te versterken. YUN ontwikkelde revolutionaire en effectieve huidverzorgingsproducten tegen acne symptomen op basis van miljarden goede bacteriën. De ACN Therapie is voor gebruikers met een normale tot vette huid en de ACN+ Therapie is voor gebruikers met een droog huidtype.

 

De therapieën bestaan uit een wash en een crème. De ACN(+) wash is een milde en niet-schuimende zeep die het overtollig talg verwijdert en de pH reguleert. De ACN(+) crème bevat microcapsules met goede bacteriën die de slechte bacteriën bestrijden en zo puistjes en acne symptomen verminderen. Daardoor wordt de huidflora beschermd en versterkt zodat je huid zich kan herstellen en nieuwe opflakkeringen van puisten voorkomt. Bovendien zorgen de zachte formules van deze producten voor een gezonde behandeling zonder de natuurlijke huidflora te beschadigen.

 

De ACN en ACN+ therapie vallen onder het probiotherapiegamma van YUN. Probiotherapie biedt duurzame oplossingen aan om dagelijkse huidaandoeningen aan te pakken. Deze wetenschappelijke doorbraak vormt een betere manier om o.a. gevoelige en droge huid, voetschimmel, vaginale irritaties, acne, … aan te pakken.