Anti-Ageing Ampullen: ontdek dé nieuwe revolutionaire geste.

Ontdek hoe de nieuwe, revolutionaire geste van anti-aging ampullen, verrijkt met zeer effectieve en actieve dermatologische bestanddelen, rimpels gaan opvullen en pigmentvlekken gaan verminderen.

Wat maakt de anti-aging ampullen van Vichy zo revolutionair? Een interview met Marion Nielsen, wetenschappelijk directrice bij Laboratoires Vichy, legt het uit.

 

Waarom wordt de formule verpakt in ampullen?

De presentatie in ampullen zorgt voor een maximale efficiëntie en een nieuwe, handige en nauwkeurige manier van aanbrengen. De formule is hermetisch afgesloten en beschermd tegen UV, warmte en oxidatie. Hierdoor kunnen onze laboratoria minimalistische formules creëren, zonder bewaarmiddelen. De verpakking in ampullen maakt het bovendien mogelijk om actieve bestanddelen in maximale concentraties te gebruiken, concentraties die in klassieke formules niet mogelijk zijn, en hun volle potentie vrij te geven bij het aanbrengen, meteen na het openen.

 

Welke voordelen levert dit op voor de gebruiker?

Met ampullen hoef je je niet af te vragen of je wel de juiste dosis product aanbrengt. Eén ampul per dag volstaat om de huid de optimale dosis actieve bestanddelen te leveren om snel zichtbare en meetbare resultaten te krijgen. Nadien kan gerust nog de gebruikelijke dagcrème worden aangebracht voor extra efficiëntie.

 

Welke resultaten biedt de cocktail van actieve bestanddelen?

De Liftactiv Peptide-C ampullen bevatten slechts 10 ingrediënten, waaronder dermatologisch erkende bestanddelen zoals zuivere Vitamine C, een complex van biopeptiden, hyaluronzuur met hoog en laag moleculair gewicht en natuurlijk ons Mineraliserend Water van Vichy. Het complex van biopeptiden stimuleert op dagelijkse basis de proliferatie van fibroblasten en de aanmaak van collageen, maar gaat ook de afbraak ervan tegen. Resultaat: minder rimpels en een veerkrachtige, zachte huid. Ook de zuivere Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen, maar werkt daarnaast ook antioxiderend, anti-pigmentair en anti-vervuiling. Tot slot : hyaluronzuur hydrateert en geeft volume, het Mineraliserend Water versterkt de natuurlijke afweer van de huid.

 

Wat is het dagelijkse effect van Liftactiv Peptide-C op de huid?

  • De huid ziet er onmiddellijk steviger en beter gehydrateerd uit.
  • Na 10 dagen is de huid gladder en stralender.
  • Na 1 maand is ze geregenereerd en zijn rimpels opgevuld.

 

Hoe natuurlijk is de formule van Liftactiv Peptide-C?

Onze actieve bestanddelen zijn overwegend van natuurlijke oorsprong, met name het complex van biopeptiden, het hyaluronzuur en het Mineraliserend Water van Vichy.

 

Kunnen de Liftactiv Peptide-C ampullen worden gebruikt als kuur?

Je kan er een kuur mee doen als «beauty boost», bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Maar wij raden aan ze over een lange termijn te gebruiken om de beste resultaten te behalen.

 

Welk effect op de huid na 30 dagen* ?

Na 1 maand wordt een significante vermindering van het aantal rimpels geobserveerd, en dat voor alle types rimpels, verticale en horizontale: -9% kraaienpootjes en -11% voorhoofdsrimpels. Een 3-dimensionale efficiëntie: in de diepte, de breedte en de lengte, en een frisser ogende huid. Vrouwen verklaren dat hun huid beter gehydrateerd is (voor 88%), steviger (voor 79%) en stralender (voor 83%).

 

 

6 pluspunten van de ampul

  • Door gebruik te maken van ampullen in amberkleurig glas is een zeer hoge concentratie aan actieve bestanddelen mogelijk. Doordat de ampullen hermetisch afgesloten zijn en de formule beschermen tegen licht, garanderen ze dat die niet oxideert en perfect stabiel blijft, voor een optimale efficiëntie.
  • Een korte maar doelgerichte formule, even minimalistisch als doeltreffend, zonder kleurstoffen, alcohol, bewaarmiddelen of parfum. De beste anti-aging bestanddelen voor jouw huid.
  • Vers product bij elke toepassing, voor een optimale werking van de bestanddelen. Na het openen blijft het product nog 48u intact.
  • Eén ampul per dag, ‘s morgens aan te breken en ‘s avonds op te gebruiken, heel makkelijk, voor een optimale gebruikstrouw.
  • Elke dag wordt de juiste dosis actieve bestanddelen toegediend om het dagelijks verlies aan collageen, mineralen, aminozuren, water, vitamine C en hyaluronzuur te compenseren.
  • Een 100% milieuvriendelijke verpakking: kartonnen doosje en ampullen zijn recycleerbaar. Niets overbodigs. Uitspoelbare en herbruikbare applicator afkomstig uit solidaire economie.

 

Ontdek de Vichy Liftactive Peptide-C ampullen nu op farmaline.be