Ultrasonische reiniging met Emmi-Dent

Emmi-Dent: effectieve mondhygiëne en tandreiniging dankzij ultrageluidtrillingen en nanobellen.

Emmi-Dent is een ware revolutie op vlak van tandverzorging en mondhygiëne. Een goede hygiëne is onmisbaar om te vermijden dat bacteriën stoffen afscheiden die een ontsteking teweegbrengen. De ultrasonische tandenborstel produceert een ultrageluid van 96 miljoen trillingen per minuut, waarmee tandplak verwijderd wordt en bacteriën op en in het tandvlees gedood worden. De tandenborstel is effectief tegen tandvleesontstekingen, tandvleesbloedingen, aften en een slechte adem.

 

Emmi-Dent

 

Emmi-Dent reinigt de tanden, tussen de tanden en tandvleeszakjes zonder dat de tandenborstel beweegt. Dankzij de bijgeleverde speciale tandpasta produceert Emmi-Dent miljoenen nanobellen per milliseconde. Ultrageluidtrillingen zullen de nanobellen doen imploderen zodat vuildeeltjes tot in de kleinste spleten van het glazuur verwijderd worden. Dit heeft bovendien een positief effect op de natuurlijke tandkeur. Het ultrageluid reinigt tot 12 mm diep in het tandvlees. Het volstaat om de borstel gewoon tegen de tanden te houden, bewegen is absoluut niet nodig.

 

Bovendien is deze tandenborstel ook uitermate geschikt voor kinderen, aangezien ze de borstel eenvoudigweg stil kunnen houden. Het ultrageluid doet al het werk! Voor kinderen bestaat er bovendien een kleinere opzetborstel.

 

Ook voor zij die een beugel, implantaten of een kunstgebit dragen, kan Emmi-Dent verlichting bieden.

 

Ontdek Emmi-Dent hier.