Proxeed voor een verhoogde vruchtbaarheid

Proxeed biedt zowel voor mannen als vrouwen voedingssupplementen aan die de vruchtbaarheid en de kans op zwangerschap verhogen.

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen te kampen krijgen met vruchtbaarheidsproblemen die hun kinderwens in de weg staan. Het farmaceutische bedrijf Sigma-tau speelt hierop in door de ontwikkeling van vruchtbaarheidssupplementen die de kwaliteit van het sperma verbeteren en dus ook de kans op zwangerschap verhogen.

 

Proxeed Plus is een vruchtbaarheidssupplement voor mannen en bevat essentiële voedingsstoffen zoals zink, selenium en L-carnitine die een gunstig effect hebben op de kwaliteit van het sperma, met name op de beweeglijkheid, de snelheid en de concentratie van de zaadcellen. Daarnaast hebben ze een invloed op het ontwikkelings- en rijpingsproces van de zaadcellen en worden ze beschermd tegen vrije radicalen. Proxeed Plus is verkrijgbaar in poedervorm en heeft een lichte citroensmaak. Het supplement dient gedurende zes maanden twee keer per dag ingenomen te worden of zolang de kinderwens aanhoudt. De verbeteringen zijn al vanaf drie maanden merkbaar.

2417467

Daarnaast hecht Sigma-tau ook belang aan de vruchtbaarheid van de vrouw. Proxeed Women bevat de nodige voedingsstoffen – onder meer vitamine B5, B6, B12, C, D, koper, selenium en ijzer – die bijdragen aan de gezondheid en de kwaliteit van de eicellen en die daarnaast ook beschermen tegen schadelijke stoffen.

3196375

Uiteraard is het van belang om naast de inname van een van deze voedingssupplementen een gezonde levensstijl te hanteren waarin gezond eten en bewegen op de voorgrond treden en alcohol, roken en stress gemeden worden.

 

Onderzoek

 

De effectiviteit van Proxeed Plus werd in 2004 onderzocht met behulp van dubbelblinde placebogecontroleerde onderzoeken. Uit deze onderzoeken bleek er een sterk positief verband te zijn tussen de verschillende niveaus van spermakwaliteit en het percentage zwangerschappen. De onderzoeken stelden significant meer zwangerschappen vast bij koppels waarvan de mannen met vruchtbaarheidsproblemen L-carnitine en acetyl-L-carnitine, de hoofdingrediënten van Proxeed Plus, innamen.

 

Hieronder ziet u enkele percentages van de zwangerschappen. Groep 1 (blauw) betreft de inname van een placebo. Groep 2 (oranje) nam L-carnitine en acetyl-L-carnitine in. Groep 3 (geel) nam hetzelfde in als groep 2, met daarbovenop ook nog cinnoxicam. Groep 2 en 3 vertonen de hoogste zwangerschapspercentages.

 

Proxeed zwangerschap

 

Ook werd er onderzoek uitgevoerd naar de effectiviteit van Proxeed Women. In groepen waar L-carnitine en acetyl-L-carnitine werd ingenomen, gecombineerd met een fertiliteitsbehandeling, werd een toename van eicellen vastgesteld.

 

graficonew