Mobitab

Mobitab, maak komaf met gewrichtspijnen!

Dankzij Mobitab kun je zonder zorgen en zonder pijn volledig genieten van de zomermaanden! Ontdek hier waarom het product zo doeltreffend is.

Het mooie weer in de zomermaanden zet elk jaar weer heel wat mensen in beweging! Werken in de tuin, een tochtje met de fiets, nieuwe tennisles of een lange strandwandeling, het is allemaal heerlijk ontspannend buiten bij mooi weer. Maar wat als je niet kan genieten omdat je gewrichten stijf aanvoelen of zelf pijn doen!? Geen reden tot paniek! Met Mobitab kun je zonder zorgen en zonder pijn volledig genieten van de zomermaanden!

 

Mobitab is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om de soepelheid van de gewrichten en de ligamenten te behouden. Het gebruik ervan vermindert stijfheid en heeft een positieve invloed op de mobiliteit en het dagdagelijks functioneren.

 

Waarom is Mobitab zo doeltreffend?

 

De formulering van Mobitab werd speciaal bestudeerd. Het bevat bestanddelen die heel goed zijn voor onze gezondheid. Men kan een onderscheid maken tussen rode en gele capsules.

 

De rode capsules bestaan uit:

  • Magnesium:  een belangrijke mineraal voor onze gezondheid. Het is essentieel voor het energieverbruik van ons lichaam en draagt bij tot de goede werking van de spieren en het zenuwstelsel
  • Vitamine B6: heeft een gunstige invloed op de spierfunctie en draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. deze vitamine is ook belangrijk voor de natuurlijke afweer en helpt vermoeidheid te verminderen.
  • Vitamine B9 en vitamine B12: helpen eveneens vermoeidheid te verminderen.
  • gestandaardiseerde en bio-geoptimiseerde curcumine: draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten en beperkt de veroudering van het kraakbeen. Het  bevat natuurlijke antioxidanten die de weefsels en de cellen beschermen tegen oxidatieschade.

 

De gele capsules bestaan uit:

  • Calcium:  is essentieel voor een goede botstructuur en is noodzakelijk voor het behoud van normale botten. Het speelt ook een rol bij de tandontwikkeling.
  • Vitamine D3: is essentieel voor de botstructuur en de botgezondheid. Het  helpt stevige botten aan te maken en te behouden en draagt bij tot een goede botdichtheid. Deze vitamine draagt alsook bij tot de opname van calcium in de botten.
  • Zoals de rode capsules, bevatten de gele capsules ook gestandaardiseerde en bio-geoptimiseerde curcumine

 

Je hoeft je geen zorgen meer te maken om die vervelende gewrichtspijnen. Met Mobitab, maak je hier komaf mee.