Bioderma Photoderm

Het Photoderm-gamma van Bioderma, uw optimale zonnebescherming!

Het photoderm-gamma van Bioderma, uw optimale zonnebescherming! U vindt hier zonnebeschermingsproducten voor de fragiele kinderhuid, gevoelige huid enz.

Wilt u samen met uw geliefden onbezorgd en met volle teugen van de zon kunnen genieten? Wilt u zich niet langer zorgen maken of u wel optimaal beschermd bent tegen de gevaren van de zon? Het kan allemaal, dankzij Photoderm, de huid- en zonnelijn van Bioderma!

 

Bioderma ontwikkelde speciaal het gamma Photoderm om uw huid optimaal te kunnen beschermen tegen schadelijke stralen van de zon. Dankzij de uitgebalanceerde UVA/UVB-verhouding van de producten binnen de Photoderm-lijn en de innovatieve texturen, stelt Bioderma uw gezondheid voorop.

 

Bovendien bevatten de meeste Photoderm producten een exclusieve en gepatenteerde Bio-celbescherming® dat de huidcellen en het DNA beschermt. Deze innovatieve lijn van Bioderma wordt ook aangeraden door dermatologen, wat nog een extra kwaliteitsgarantie biedt.

 

Binnen het Photoderm-gamma vindt u producten die bescherming bieden voor iedereen. Hier vindt u zonnebeschermingscrèmes en -sprays  die onder meer een SPF 15 tot SPF 50+ bescherming bieden. Daarnaast zijn er ook producten voor een specifieke bescherming van onder meer de fragiele kinderhuid, de gevoelige huid, en voor sporters tijdens hun zomerse inspanningen. Of bent u eerder op zoek naar zowel bescherming als een bruiningsstimulans? Dat is ook mogelijk!

 

Neem snel een kijkje tussen de verschillende producten van het Photoderm-gamma en start vandaag nog met uw aangepaste zonnebescherming. Op die manier kunnen zowel u als uw naasten onbezorgd en met volle teugen van de zon genieten!