Enterol

Enterol: eerste hulp bij diarree!

Heb je last van diarree door het nemen van antibiotica? Gebruik dan Enterol voor een sterkere darmflora!

Antibiotica: gebruik ze goed en enkel als het moet!

Antibiotica zijn een groot hulpmiddel voor het bestrijden van ziektes en infecties die worden veroorzaakt door bacteriën. Maar zoals vele geneesmiddelen, kunnen ook antibiotica bijwerkingen vertonen, zoals bv. diarree.  

 

Wat doet antibiotica in je lichaam?

 

In onze darmen leven verschillende soorten bacteriën. Ze kunnen ingedeeld worden in nuttige en schadelijke bacteriën. Antibiotica doden bacteriën of remmen hun vermenigvuldiging af. Het probleem bij antibiotica is dat ze geen onderscheid maken tussen de bacteriën die ons ziek maken en de zogenaamde nuttige bacteriën.
De schade die door antibiotica in de darmflora wordt aangericht, kan aanleiding geven tot
klachten en bijwerkingen, zoals diarree. In dat geval spreekt men van AAD of antibiotica geassocieerde diarree. Voedingsstoffen worden sneller uit het lichaam verwijderd en de darmen hebben onvoldoende tijd om er vocht uit te absorberen.

 

Daarom is het belangrijk de darmflora te herstellen tijdens en na het gebruik van antibiotica. Dit is mogelijk door gezond te eten, voldoende water te drinken en te bewegen. Probeer ook voldoende te rusten en zorg ervoor dat je de tijd neemt om te relaxen.

 

Enterol to the rescue!

 

Enterol is een gekend probioticum op basis van levende gist dat helpt bij de behandeling van acute diarree bij kinderen, als aanvulling op orale rehydratatie en als preventie van diarree door antibiotica. De gist Saccharomyces boulardii is een micro-organisme dat als doel heeft om wijzigingen in het intestinale ecosysteem op te vangen om zo diarree te voorkomen of te verhelpen.

Dankzij dit probioticum wordt de darmflora weer versterkt en heropgebouwd bij antibiotica geassocieerde diarree.

Enterol is verkrijgbaar in zakjes en capsules !