Vecht tegen acne met de kracht van goede bacteriën

Dé microbioomveilige oplossing die puistjes effectief bestrijdt met de kracht van goede bacteriën! Jouw huid op een natuurlijke manier weer in gezonde balans.

 

90% bacteriën, 10% mens

 

Onze huid is bedekt met miljarden microscopische organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels, een tropisch regenwoud als het ware, gewoon op ons vel! Die microscopische vriendjes zorgen goed voor onze gezondheid, dag en nacht. Maar zorgen wij eigenlijk wel goed voor hen?

 

Door dagelijks verzorgingsproducten met antibacteriële ingrediënten te gebruiken, verliezen we veel van die vriendjes waardoor we vatbaarder worden voor allerlei slechte bacteriën. Ook de acne bacterie schiet dan in actie, waardoor je makkelijker last krijgt van puistjes en acne.

 

 

De oplossing: probiotherapie!

 

ACN doorbreekt deze vicieuze cirkel met probiotherapie. Probiotherapie maakt een bocht van 180 graden in huidverzorging door jouw microbioom centraal te zetten. In plaats van alle bacteriën te doden, voegt YUN miljoenen goede levende bacteriën toe die je huidproblemen snel en effectief aanpakken. Met de drievoudige kracht van “herstellen, beschermen en versterken” is het bye-bye puistjes!

 

Wist je dat…

Menselijke cellen slechts 43% uitmaken van het totale aantal cellen in ons lichaam. De overige 57% zijn bacteriën, schimmels en eencellige eukaryoten die in onze darmen, in onze mond, op onze huid en in het vrouwelijke voortplantingskanaal leven. In totaal heb je dus meer dan 1,5 biljoen bacteriën!

 

 

Micromagie: de microcapsules van YUN

 

Om de bacteriën gedurende lange tijd levend te houden in een olie-in-watercrème, ontwikkelde YUN een gloednieuwe gepatenteerde micro-encapsulatietechniek. Zo dient de kleine capsule van ongeveer 1 mm diameter als tijdelijke minihuisje van een troepje goede levende bacteriën. Veilig opgeborgen in de microcapsules, zitten ze klaar om in actie te schieten zodra ze in contact komen met jouw huid.

 

 

ACN in het kort

 

 • Levende lactobacillen
  De enige huidverzorgingsproducten ter wereld met levende bacteriën, dankzij de magische micro-encapsulatietechniek van YUN.
 • Razendsnel
  Aan een toptempo: 100% zichtbare verbetering na 4 weken*.
 • Effectief als geen ander
  Effectief alternatief voor bestaande medicatie, dat even veilig is als huidverzorging.
 • Bye bye bijwerkingen
  Gevoelige huid? Geen probleem! ACN heeft 0% bijwerkingen en mag je onbeperkt gebruiken.
 • Microbioomveilig
  Gepatenteerde formules met 100% microbioomveilige ingrediënten.

 

Ontdek nu YUN ACN op farmaline.be