chocolate chip pancakes van nu3

Start het schooljaar lekker met de chocolate chip pancakes van nu3

Een eiwitrijke snack om de brooddoos mee te vullen.

Samen kokkerellen met je kinderen of partner is een gezellige activiteit om de zomervakantie mee af te sluiten. Bovendien heb je zo ook al iets lekkers klaarliggen om de brooddozen weer mee te vullen. Da’s dubbel voordeel! In een handomdraai heb je deze heerlijke chocolate chip pancakes klaar. Lekker om samen van te smullen als ze nog wat warm zijn of om koud mee naar school te geven. Je kan ze natuurlijk ook zelf als snack meenemen naar je werk. Deze dikke, maar luchtige pannenkoeken zonder melk of toegevoegde suiker zijn overheerlijk! Volg het recept en ontdek het snel zelf.

 

 

Recept: eiwitrijke chocolate chip pancakes

 

Bereiding Ingrediënten

(voor 10 kleine pannenkoekjes)

Doe de nu3 Fit pannenkoekenmix in een kom en voeg het water en erythritol toe. 120 g nu3 Fit Pancakes Unsweetened
Roer het mengsel tot het een gladde massa wordt. 200 ml water
Spatel de chocoladestukjes door het pannenkoekenbeslag. 2 theelepels nu3 erythritol
Giet wat olie in een pan en bak er 10 kleine pannenkoekjes in. 30 g chocolate chips
Serveer de pannenkoekjes met blauwe bessen (of ander fruit naar keuze) en nu3 Fit Protein Crème als topping. 2 theelepels nu3 Fit Protein Crème Hazelnoot – Cacao
Smakelijk! Olie
Hoeveelheid verse blauwe bessen naar keuze

 

Waarom zijn deze pannenkoeken met ingrediënten van nu3 zo’n goede keuze?

 

nu3 Fit Protein Crème Hazelnoot – Cacao

Dit is een gezonder alternatief voor klassieke chocopasta. Deze chocoladecrème zit immers boordevol eiwitten (21%), cacao en echte hazelnoten (11%) en heeft zo een uitzonderlijk lekkere chocolade- en hazelnootsmaak. Palmolie, aspartaam, gluten of bewaringsmiddelen vind je juist niet terug in dit product. De romige en makkelijk uit te smeren textuur is dan ook te danken aan zonnebloemolie, kokosvet en cacaoboter. Ook wordt er geen suiker aan deze spread toegevoegd, waardoor dit product van nature slechts 7,3 g suiker per 100 g bevat. Zo heb je niet enkel een heerlijke topping voor op je pannenkoeken in huis, ook op een boterham hoort deze lekkernij thuis!

 

nu3 Fit Pancakes Unsweetened

Met deze superhandige pannenkoekenmix zonder toegevoegde suikers sla je twee vliegen in één klap: de mix is snel te bereiden en heeft schitterende voedingswaarden. Zo krijg je slechts 209 kcal en 4% suiker binnen per 100 g, maar wél 9% vezels. Traditioneel tarwemeel werd vervangen door amandel- en rijstmeel zodat ook mensen met een glutenallergie van dit product kunnen genieten. Deze soorten meel zijn van nature zoet van smaak en suikerarm. Tot slot krijg je ook 2x meer proteïnen binnen dan bij een traditionele pannenkoek dankzij de 28% aan eiwitten.