Ontdek de natuurlijke kracht van Mannavital's Chlorella-supplement nu bij Farmaline!

Lente in zicht? Laad je batterijen helemaal op!

Na een koude, grijze winter kan iedereen wel een oppeppertje gebruiken: hoog tijd om je batterijen op te laden met de kracht van de Chlorella*!

De koude winterdagen zijn misschien wel knus en gezellig, maar ze brengen ook een heleboel uitdagingen met zich mee. Iedereen heeft zich wel al eens lusteloos gevoeld na zo’n lange, grijze winter. Gelukkig is de lentezon eindelijk in aantocht! Het voorjaar is het ideale moment om je energie terug op peil te krijgen, maar soms heeft je lichaam een extra duwtje nodig…

 

 

“De groene superalg”

 

Misschien heb je er wel al eens van gehoord? Chlorella is een kleine groene alg, die per gewichtseenheid de hoogste voedingswaarde in de natuur heeft. Bovendien is deze krachtpatser de grootste bron van chlorofyl ter wereld, zit het boordevol plantaardige eiwitten en is het rijk aan antioxiderende carotenen. Op die manier heeft Chlorella een positieve invloed op het immuunsysteem* en ondersteunt het je energieniveau*.

 

Kortom, met deze kleine superalg help je je lichaam bij de lenteschoonmaak* en wordt je helemaal terug fit* om het voorjaar optimaal te trotseren!

 

 

Mannavital Chlorella Platinum

 

De wetenschappelijke formule van Mannavital bevat Chlorella algen van de hoogste kwaliteit:

 

•  Broken Cell Wall: Chlorella heeft een harde celwand, waardoor de voedingsstoffen niet zo makkelijk opgenomen worden door het lichaam. Daarom werd de celwand in Mannavital Chlorella Platinum gebroken om de voedingswaarde te behouden en te zorgen voor een maximale opname.

 

•  Zon en zuiver water: De Chlorella-algen van Mannavital worden gekweekt in het meest zuivere en mineraalrijke water rond het eiland Hokkaido in Japan. Daar worden ze maximaal blootgesteld aan de zon en de zuivere lucht.

 

Ontdek Mannavital Chlorella Platinum nu op farmaline.be.

 

* Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de EFSA.