Bescherm jouw intiem team: want vaginale hygiëne is met een team bacteriën

Jouw microbioom bestaat uit miljoenen bacteriën en schimmels die je gezondheid dag en nacht beschermen. Maar wat doe je als jouw uniek ecosysteem uit balans raakt? Kom meer te weten over intieme hygiëne en de kracht van goede bacteriën!

Geef je intieme balans een kans

 

Wist je dat jouw vaginaal microbioom een uniek ecosysteem is? Er leven namelijk miljoenen bacteriën en schimmels die je balans beïnvloeden! Nog veel belangrijker om te weten: deze bacteriën vormen ook ons eigen minilegertje die je gezondheid dag en nacht beschermen tegen infecties, huidproblemen, blaasontstekingen,… Helaas tast onze moderne levensstijl het microbioom aan door klassieke verzorgingsproducten en antibioica, die antibacteriële en agressieve ingrediënten bevatten. Ze vernietigen je goede bacteriën en verstoren jouw gezonde balans. Daardoor worden we al snel vatbaarder voor allerlei slechte bacteriën en schimmels die kunnen leiden tot heel wat intieme ongemakken.

 

YUN voerde meer dan 10 jaar onderzoek uit aan de Universiteit van Antwerpen om deze vicieuze cirkel op natuurlijke wijze te doorbreken. Hieruit ontstond het gloednieuwe VGN gamma, dat jouw intiem team op de eerste plaats zet!

 

 

Het belang van een gezonde ph

 

Je wist het misschien al, maar je vaginaal microbioom is zelfreinigend. Wist je ook al dat we één specifieke bacteriesoort hiervoor moeten bedanken? Dat zijn de onmisbare lactobacillen! Ze produceren melkzuur om de pH-waarde van de vagina rond pH 4 te behouden. Tegen zo’n sterk intiem team zijn slechte bacteriën, die intieme infecties veroorzaken, niet bestand. Zo beschermen lactobacillen je dagelijks met vrouw en macht!

 

Je intiem microbioom duurzaam beschermen en herstellen kan enkel en alleen door gebruik te maken van wat er al op onze huid leeft: goede bacteriën, het -letterlijk- actieve ingredient in de gloednieuwe VGN Gel!

 

De VGN Washes behouden de balans van je intiem microbioom en zorgen voor een actieve pH-regulatie, die de groei van lactobacillen bevordert. De VGN PROBIOTIC Intieme Gel zorgt voor een zijdezachte beschermende probiotische barriere en helpt intieme ongemakken te voorkomen. Het bevat levende lactobacillen en die het vaginaal microbioom actief herstellen.

 

 

VGN in het kort

  • unieke technologie met levende lactobacillen
  • actieve ph-regulatie via lactaat
  • veilig tijdens zwangerschap of borstvoeding
  • 100% microbioomveilig

 

Ontdek nu YUN VGN op farmaline.be