Eucerin

Bescherm je huid als de zon tevoorschijn komt!

Zonnebaden is goed, maar jezelf beschermen is beter!

Zonlicht, vitamine D, aangename temperaturen: de zomerzon staat synoniem voor stralend weer en een gegarandeerd goed humeur. Maar pas op voor UV-stralen, die zijn niet altijd goed voor je huid…

 

Elk huidtype heeft specifieke behoeften om zich te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Vooral de huid van het gezicht, die voortdurend aan de zon wordt blootgesteld, heeft dagelijks een aangepaste verzorging nodig. Het is dus van essentieel belang een zonnebrandcrème aan te brengen die gebruiksgemak combineert met een hoge bescherming. Dit laatste kan worden bereikt dankzij de Advanced Spectral Technology: een combinatie van UVA/UVB-filters voor een hoge UV-bescherming en Licochalcone A, dat inwerkt op vrije radicalen die worden gegenereerd door UV en hoog-energetisch zichtbaar licht (HEVIS). Sommige formules bevatten ook Glycyrrhetinezuur, afkomstig van zoethoutwortel, dat het natuurlijke herstelmechanisme van het DNA in de huid helpt te versterken.

 

Zon en schade
Langdurige of herhaalde blootstelling aan de zon kan verschillende gevolgen hebben. Één daarvan is hyperpigmentatie. Dit wordt gekenmerkt door het verschijnen van donkere of donkerbruine vlekken en treedt op wanneer melanine in buitensporige hoeveelheden wordt geproduceerd in bepaalde delen van de huid. Een ander gevolg is fotoveroudering. Dit is de vroegtijdige veroudering van de huid en wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zonnestralen. Conclusie: zonnebaden is goed, maar jezelf beschermen is beter!

 

Eucerin Sun tot uw dienst!
De Laboratoires Dermatologiques Eucerin hebben zich er altijd op toegelegd om zonnebescherming van hoge kwaliteit aan te bieden voor het gezicht en lichaam, met texturen die perfect inspelen op de specifieke behoeften van elk huidtype (gevoelige huid, droge, atopische huid, huid met neiging tot acne, hyperpigmentatie of overgevoeligheid voor de zon).

 

De Pigment Control Getinte Gel-Crème SPF50+ bevat gekleurde pigmenten die oneffenheden en vlekjes onmiddellijk bedekken en tegelijkertijd extra bescherming bieden tegen pigmentvlekken veroorzaakt door hoog energetisch zichtbaar licht. De lichte, geparfumeerde textuur is aangenaam, niet vettig, plakt niet en trekt snel in de huid. De niet-comedogene formule is geschikt voor alle huidtypes en bevat het gepatenteerde Thiamidol¹, een ingrediënt dat is uitgegroeid tot dé referentie in de verzorging van bruine vlekken. De gel-crème is dus zeer doeltreffend bij het voorkomen en verminderen van door de zon veroorzaakte pigmentvlekken!

 

De Photoaging Control Getinte Gel-Crème SPF50+ bevat ook gekleurde pigmenten met een langdurig dekkend effect waardoor de teint onmiddellijk zichtbaar egaler wordt. De lichte, niet plakkerige textuur is parfumvrij en wordt snel geabsorbeerd. De niet-comedogene samenstelling is geschikt voor alle huidtypes. De gel-crème heeft een doeltreffende anti-ageing werking dankzij het intens hydraterende hyaluronzuur, dat door de zon veroorzaakte tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes, helpt te voorkomen en zichtbaar te verminderen.

 

Bovendien werkt het merk er voortdurend aan om het hoogste niveau van doeltreffendheid in zijn zonneproducten te combineren met een minimale impact op het milieu. Je kunt dus bruinen met een zuiver geweten!

 

 

¹ Gepatenteerd Thiamidol (EP 2 758 381 B1) Frankrijk, België, Nederland.