Sérélys

Zet je leven niet op pauze: kies een betrouwbare partner in je menopauze

Maar liefst 77% (*1) van de vrouwen in de menopauze heeft last van opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Praten over deze kwaaltjes doen ze niet of nauwelijks. Dat helpt natuurlijk niet. Wat wél helpt, is een natuurlijk en veilig voedingssupplement, zoals Sérélys.

50 is het nieuwe 40

 

Vandaag zijn vrouwen rond hun menopauze in de fleur van hun leven. Ze zijn professioneel actief, sportief en beleven vaak een nieuwe romance. De vervelende kwaaltjes die de menopauze met zich kan meebrengen, willen ze niet in hun leven. En gelijk hebben ze, want de drie meest voorkomende ongemakken kunnen een serieuze impact op je leven hebben.

 

 

Top 3 van de menopauze ongemakken

 

  • Opvliegers: één van de meest voorkomende ongemakken zijn de zogenaamde opvliegers. Dit zijn vervelende warmteopwellingen, die opstijgen van de borst naar het gezicht. Ze gaan vaak gepaard met roodheid en met bijzonder onaangenaam zweten. Opvliegers kunnen tot 30 keer per dag optreden en een paar minuten aanhouden.
  • Nachtelijk zweten is ook een veel voorkomende klacht. Die hevige transpiratie komt in golven en beïnvloedt in grote mate je slaapkwaliteit. Je krijgt het plots heel warm en gooit de dekens van je af om het daarna te koud te krijgen.
  • Stemmingswisselingen sluiten het rijtje af. Die rollercoaster van emoties leidt tot nervositeit, prikkelbaarheid, moedeloosheid en soms tot een depressie. Ze hebben ook een serieuze impact op iedereen in je directe omgeving.

 

Deze menopauzekwaaltjes zijn het gevolg van veranderingen in je hormoonspiegel. Dat is jammer genoeg onvermijdelijk. Wat niet onvermijdelijk is, zijn de gevolgen ervan. Met de hulp van een betrouwbare partner zoals Sérélys, kan je veel van die ongemakken aanpakken.

 

 

Sérélys, veilig en natuurlijk

 

Sérélys is een veilige oplossing voor de meest voorkomende ongemakken van de menopauze, zoals opvliegers, prikkelbaarheid en vermoeidheid. Dit voedingssupplement bevat geen fyto-oestrogenen (plantaardige hormonen) zodat ook vrouwen die borstkanker hebben (gehad) erop kunnen vertrouwen. Verschillende klinische studies hebben duidelijk aangetoond dat Sérélys geen hormonaal werkingsmechanisme heeft.

 

Natuurlijke betrouwbaarheid

In de laboratoria van Sérélys Pharma is men erin geslaagd om een uniek complex samen te stellen dat versterkend werkt tijdens de menopauze. Dit gepatenteerde PureCyTonin® complex bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels. Deze zijn afkomstig van specifieke planten die – onder streng toezicht – geteeld worden in velden in Zweden. Er worden enkel planten geselecteerd zonder fyto-oestrogenen. Sérélys kan het hormonale systeem dus niet verstoren.

 

Bewezen doeltreffendheid

De doeltreffendheid van Sérélys is in verschillende klinische studies (*2-5) bewezen. De eerste effecten zijn meestal merkbaar na ongeveer 4 weken. Na twee maanden is het effect maximaal. Sérélys kan zonder enig risico langdurig ingenomen worden. Voor een blijvend effect mag je de Sérélys-kuur onbeperkt verderzetten.

 

Gebruik

Per dag neem je 2 tabletten Sérélys samen in. Dat kan ’s ochtends ofwel ’s avonds. Sérélys is verkrijgbaar in de apotheek. Voor meer informatie: www.serelys.be

 

 

Bronnen

  1. http://menopausesociety.be/upl_docs/nl/2014-09-23-misvattingen-onder-belgische-vrouwen-over-menopauze-en-zijn-behandelingen.pdf
  2. Druckmann R. et al, Genesis 2015; 183: 10-13
  3. Winther K. et al, Climacteric 2005; 8: 162-170
  4. Elia D. et al, Genesis 2008; 135: 12-15
  5. Kimura H. et al, poster“perimenopausal symptoms such as hot flushes and mood swings are reduced by a standardised pollen and pistil extracts”