YUN ACN

YUN ACN: dé oplossing voor puistjes

De verzorgingsproducten van YUN maken gebruik van goede bacteriën voor een gezond huidmicrobioom.

Wist je dat jouw huid eigenlijk een gigantisch microscopisch regenwoud is? We dragen namelijk allemaal zo’n anderhalve kilo micro-organismen met ons mee: het microbioom. Het huidmicrobioom is de eerste beschermlaag van de huid en bestaat uit een ecosysteem van bacteriën en schimmels. Wanneer we echter verzorgingsproducten met antibacteriële ingrediënten en bewaarmiddelen gebruiken, wordt dit ecosysteem in de war gestuurd. In dat klimaat kunnen slechte bacteriën de overhand krijgen en zo ontstaan puistjes en acne.

 

 

Probiotherapie

Met probiotherapie krijgen deze microscopische vriendjes hun verdiende plaats in het ecosysteem terug. Want je huid duurzaam herstellen, doe je best door wat er al op de huid leeft te gebruiken, namelijk goede bacteriën. In plaats van alle bacteriën te doden, voegen de producten van YUN net levende lactobacillen toe om puistjes snel en effectief aan te pakken.

 

 

Doorbreek de vicieuze cirkel

Deze microscopische vrienden zorgen goed voor onze gezondheid, dag en nacht. Maar zorgen wij eigenlijk wel goed voor hen? Door dagelijks verzorgingsproducten met antibacteriële ingrediënten en bewaarmiddelen te gebruiken, verliezen we veel van die vrienden. Hierdoor worden we vatbaarder voor allerlei slechte bacteriën en invloeden van buitenaf. De ACN-productlijn doorbreekt deze vicieuze cirkel door miljoenen goede bacteriën toe te voegen die jouw huidmicrobioom terug in evenwicht brengen.

 

 

Microcapsules

Om deze bacteriën gedurende lange tijd in leven te houden, ontwikkelde YUN een gloednieuwe techniek: micro-encapsulatie. Deze kleine, bolvormige capsules van ongeveer 1 mm diameter, dienen als tijdelijke slaapzakjes voor de goede, levende bacteriën. Veilig opgeborgen in deze microcapsules, zitten ze klaar om in actie te schieten zodra ze in contact komen met jouw huid. Het is wel belangrijk om te weten dat er 4 weken nodig zijn om jouw huidmicrobioom weer helemaal op orde te brengen. Daarom is het ook volstrekt normaal dat er in de eerste week even wat meer puistjes zijn. Niets om je zorgen over te maken!

 

 

YUN ACN

 

Heb je een gevoelige huid? Dat is geen probleem! De ACN-producten hebben namelijk geen bijwerkingen en daarom mogen ze onbeperkt gebruikt worden. De gepatenteerde formules bevatten bovendien enkel en alleen ingrediënten die veilig zijn voor het microbioom.

 

Dit gamma omvat alle probiotische producten die je nodig hebt in de strijd tegen acne:

 

Je kan ook kiezen voor een handige set om actief puistjes, zwarte puntjes en onzuiverheden aan te pakken of om het huidmicrobioom dagelijks te beschermen en de acne-gevoelige huid vrij van puistjes te houden.