Wartner wratten thuis behandelen

Wratten doeltreffend thuis behandelen? Vertrouw op Wartner®!

We kennen ze allemaal … wratjes. Die goedaardige huidgezwelletjes die veroorzaakt worden door het humaan papillomavirus (HPV). Vraag je je ook af hoe je de wratjes op de handen en voeten van je kinderen of bij jezelf het makkelijkst behandelt?

 

Wat zijn wratten en hoe kan je ze herkennen?

 

Er zijn verschillende soorten wratten, maar de meest voorkomende zijn de gewone wratten. Deze bestaan uit een kern van bindweefsel met bloedvaatjes, bedekt met laagjes epitheelweefsel.

 

Gewone wratten zijn herkenbaar door het ruwe, “bloemkoolachtige” uitzicht van het oppervlak. Voetwratten verschillen weinig van gewone wratten, maar ze komen vooral voor op de voetzolen, hielen of tenen. Ze zijn meestal vlakker en vaak pijnlijker, omwille van de druk die erop uitgeoefend wordt tijdens het wandelen.

 

 

Hoe wratten doeltreffend thuis behandelen?

 

Traditioneel zijn er twee belangrijke manieren om wratten en voetwratten te behandelen.

 

Ten eerste zijn er op zuur gebaseerde vloeistofpreparaten die rechtstreeks worden aangebracht op de wrat. De Wartner® Wrattenpen is een efficiënte en gemakkelijk te gebruiken zelfbehandeling die een sterk geconcentreerde vloeistof bevat om wratten en voetwratten te verwijderen.

 

  • Doeltreffende vloeibare behandeling met onmiddellijk effect
  • Eenvoudig – toepassing: 1x per week
  • Veilig – consistente afgemeten dosering voor een gecontroleerde toepassing
  • Pijnloos en geen risico op littekens
  • Klinisch bewezen en dermatologisch getest

 

Ten tweede kunnen wratten weggebrand worden of met laser- of cryotherapie verwijderd worden. Dit kan gebeuren door een medisch deskundige of je kan dit ook thuis zelf doen met een cryotherapiebehandeling. Hierbij is de Wartner® Wratten- en Voetwrattenverwijderaar Cryotherapie 50 ml het ideale hulpmiddel om snel en doeltreffend een einde te maken aan de wratjes.

 

De Wartner® Cryotherapie is wereldwijd de nr. 1 behandeling voor wratten op handen en voeten en is gebaseerd op dezelfde bevriezingsmethode die artsen gebruiken. Door de wrat nauwkeurig te bevriezen, biedt het een doeltreffende en snelle manier om gewone wratten en voetwratten te verwijderen.

 

  • Sterke formule
  • Hygiënisch
  • Slechts 1 toepassing volstaat
  • Klinisch getest

 

Meestal zal de wrat na 1 applicatie loskomen (binnen een periode van 10 tot 14 dagen na de applicatie) en zal zich onder de wrat nieuwe gezonde huid gevormd hebben. Als de wrat nog niet verdwenen is twee weken na de behandeling, mag deze behandeling een 2e of 3e keer herhaald worden. Gelieve je arts te raadplegen als je een wrat wilt verwijderen die groter is dan 7,5 mm.

 

Wartner® is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

 

 

Bestel nu Wartner producten op farmaline.be