Vichy Dercos

Vichy Dercos – Tegen haarproblemen

Last van haarproblemen en de impact hiervan op uw dagelijks leven? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de producten van Vichy Dercos!

Dercos: Deskundigheid op DERmatologisch en COSmetisch vlak.

 

De oorzaken van haaruitval en andere haarproblemen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Men spreekt van een haarprobleem wanneer iemand een probleem heeft met zijn/haar haarsituatie. Hierbij kan het gaan om haaruitval, het hebben van dun, droog, vet of futloos haar, roos, droge hoofdhuid en tal van andere problemen.

Haaruitval kan een zeer negatieve invloed hebben op het zelfvertrouwen van mensen, want zeg nu zelf, niemand staat hierop te wachten. Haarproblemen treffen zowel mannen als vrouwen, maar er bestaat toch enig onderscheid. Bij mannen die last hebben van haarproblemen, gaat het meestal om haaruitval en (beginnende) kaalheid en bij vrouwen gaat het meestal om haaruitval of dun, droog, vet of futloos haar en deze kunnen een grote impact hebben op hoe een vrouw zich voelt.

 

Heeft u last van haarproblemen? Dan kan Vichy Dercos u wellicht helpen!

 

Met behulp van het Dercos gamma brengt Vichy efficiënte haarverzorgingsproducten voor allerlei soorten haarproblemen. Dercos focust zich op de verzorging van de hoofdhuid tot de punt van de haarvezel. Zo krijgt u weer mooi en gezond haar! Het gamma bestaat uit allerhande verzorgingsproducten waaronder de Dercos voedende en herstellende conditioner. Dit is een 2-in-1 conditioner voor het herstel van droog en beschadigd haar bij zowel mannen als vrouwen. Een ander product dat Vichy aanbiedt, is de Neogenic dichtheidsverbeterende shampoo. Deze heerlijk ruikende shampoo werkt volgens vijf kenmerken voor de stimulatie van voller haar en haargroei: Volume, dichtheid, kracht, fixatie en body. Ontdek hem hier!

 

Iedereen met haarproblemen zoals roos, een droge hoofdhuid en haaruitval kan ondersteuning gebruiken van Dercos. Zo kunt u weer volop genieten van een mooie en gezonde haardos. Naast de twee producten hierboven vernoemd zijn er nog talloze andere behandelingen van Dercos die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken. U kan ze hier ontdekken.