Liposomale voedingssupplementen

Liposomale voedingssupplementen voor een optimale absorptie

Liposomale voedingssupplementen werken zeer snel en doeltreffend, omdat de werkzame stoffen rechtstreeks in de bloedsomloop kunnen worden opgenomen.

Klinkt dat toch nog als Chinees voor jou? Na het lezen van dit blogartikel is dat verleden tijd! Je komt namelijk te weten wat liposomen exact zijn, welke voordelen er verbonden zijn aan liposomale voedingssupplementen én je ontdekt het nieuwe liposomale gamma van Revogan.

 

 

Liposomen, wat zijn dat?

 

Liposomen zijn minuscule, bolvormige capsules die eender welke werkzame stof kunnen bevatten: van voedingsstoffen tot genetisch materiaal of zelfs kankermedicatie. Wat is er zo opmerkelijk aan? Ons lichaam beschouwt deze capsules als ‘lichaamseigen’. Dat zorgt ervoor dat de werkzame stoffen, zoals vitamines en mineralen, niet vroegtijdig worden afgebroken en ze dus intact de bloedbaan ingaan. Om die reden werken liposomale voedingssupplementen snel en uiterst doeltreffend.

 

 

De voordelen van liposomale supplementen

 

Welke voordelen biedt dit soort supplementen je nu eigenlijk? Wij zetten ze op een rijtje:

 

  1. Geen vroegtijdige afbraak in het maag-darmkanaal
  2. Snel en doeltreffend naar de cellen getransporteerd
  3. Een optimale absorptie op celniveau
  4. Maag- en darmvriendelijk

 

Speeksel of maagzuur, bijvoorbeeld, maakt geen schijn van kans om de werkzame stoffen in liposomale supplementen vroegtijdig af te breken. Daardoor kunnen ze rechtstreeks in de bloedsomloop opgenomen worden. Dat zorgt er dan weer voor dat liposomale voedingssupplementen sneller en doeltreffender werken dan ‘gewone’ supplementen.

 

Dankzij de vergelijkbare structuur tussen het liposoom en het lichaamseigen celmembraan kunnen de actieve bestanddelen bovendien perfect worden opgenomen, zonder verlies van actieve bestanddelen.

 

Tot slot zijn deze voedingssupplementen ook uiterst geschikt voor personen met een gevoelige maag of darmen. Iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig voedingssupplement dat goed opgenomen wordt door het lichaam is gebaat bij liposomale voedingssupplementen. Voor mensen met een gevoelig maag-darmstelsel zijn ze echter een echte gamechanger. Wist je bijvoorbeeld dat veel mensen last krijgen van diarree bij inname van een doorsnee vitamine C- of magnesiumsupplement? Of dat een maagverkleining een impact heeft op de spijsvertering, waardoor voedingsstoffen minder goed kunnen worden opgenomen? Aangezien de werkzame stoffen pas worden vrijgegeven in de bloedbaan na absorptie in het maag-darmkanaal, kan een liposomaal supplement in al deze gevallen helpen.

 

 

Het liposomale gamma van Revogan

 

Wil jij ook het meeste halen uit wat vitamines en mineralen te bieden hebben? Revogan laat je graag kennismaken met zijn nieuw gamma liposomale voedingssupplementen voor optimale absorptie. Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen en hebben een uiterst hoge biologische beschikbaarheid. Last but not least: ze zijn ook vegan.

 

Revogan Lip-O-Vitamine C

De antioxidatieve functie van vitamine C is onder andere van belang voor het behoud van gezonde cellen en voor de werking van het immuunsysteem. Vitamine C draagt ook bij tot vermindering van de vermoeidheid en tot een normaal energieleverend metabolisme.

 

Revogan Lip-O-Vitamine D

Dit liposomaal voedingssupplement bevat een combinatie van vitamine D3 en K2. Beide vitamines dragen bij tot de instandhouding van gezonde botten en vitamine D ondersteunt bovendien de werking van het immuunsysteem.

 

Revogan Lip-O-Magnesium

Magnesium is een mineraal dat onder andere bijdraagt aan de werking van de spieren. Het draagt daarnaast ook bij tot het energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid.

 

Liposomale voedingssupplementen zijn dus meer dan het proberen waard!