Bruine teint bronzage

4 tips voor een langere teint!

Wil je je mooie bruine kleurtje verlengen? Ontdek snel onze tips en ga met een goed gevoel de nazomer tegemoet!

Nu de zomer weer stilaan op z’n einde loopt, hopen we uiteraard dat je met volle teugen hebt genoten van een deugddoende en welverdiende vakantie. Het is dan ook hét ideale moment om je voor te bereiden op die heerlijke nazomer, waar ook het verlengen van die mooie bruine teint bijhoort! Wij geven je alvast enkele tips om die mooie zomerse teint langer te behouden.

 

1. Hydrateren

Een goede hydratatie is essentieel om je bruine kleurtje langer te bewaren. Smeer je voor het zonnebaden in met een zonnecrème om huiduitdroging te voorkomen. Na het zonnen gebruik je best een aftersun om de hydratatie op peil te houden. Hydrateren gebeurt ook van binnenuit, dus 1,5 liter water drinken per dag is een absolute must!

 

2. Scrubben

Geef je huid een volledige scrubbeurt vóór het zonnen. Op die manier verwijder je dode huidcellen en kan je huid optimaal kleuren tijdens het zonnen.

 

3. Voeding

Bètacaroteen, ook wel provitamine A genoemd, heeft een positieve invloed op je bruine kleurtje. Deze sterke antioxidant voorkomt de huidveroudering als gevolg van een teveel aan zon en je vindt hem vooral in wortel, kool en broccoli.

 

4. Bruinverlengende voedingssupplementen

Naast een goede hydratatie, een grondige scrubbeurt en de juiste voeding, kun je ook kiezen voor een bruinverlengend voedingssupplement. Zo is er bijvoorbeeld Oenobiol Mooie Teint dat je teint stralend en gebruind houdt, het hele jaar lang. Door iedere dag één capsule te nemen, krijg je al na twee maanden een optimaal resultaat.

 

Hopelijk ben je met onze tips helemaal klaar om mooi gebruind het najaar in te gaan. En geniet nog maar van die nazomerse dagen, want die hebben we beslist nog te goed!