Sediplus Relax Forte

Hoe je stress de baas blijven?

Ontdek de kracht van de natuur in Sediplus Relax Forte.

Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met tijdelijke, zeer stressvolle periodes. Denk maar aan een belangrijke presentatie, een hoge workload of het wachten op een ingrijpende beslissing van de dokter. Als deze stress langdurig aanhoudt, ondervindt je lichaam hier negatieve gevolgen van. Luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft en voldoende ontspannen zijn daarom cruciaal.

 

 

De gevolgen van stress

 

Een eerste gevolg van stress is merkbaar in het cardiovasculair systeem. In stressvolle situaties stijgt de bloeddruk namelijk, wat op lange termijn nefast is voor je gezondheid. Ook je eetlust kan lijden onder stress. Zo krijg je soms geen hap meer door je keel, en ontneem je je lichaam de nodige voedingsstoffen, of overeet je je net. Bovendien kan je mentaal ook last hebben van deze fysieke stressreactie. Zeker langdurige stress heeft effecten op je mentale conditie, zoals een permanent gevoel van onrust, problemen met je geheugen of moeilijkheden met slapen.

 

 

Natuurlijke ondersteuning: SEDIPLUS Relax Forte

 

SEDIPLUS Relax Forte is een voedingssupplement dat samengesteld is uit hoogwaardige en doeltreffende plantenextracten. Zo heb je tijdens een periode van stress een natuurlijk hulpmiddel bij de hand.

 

 

Citroenmelisse

Citroenmelisse helpt een goede mentale conditie te behouden, zoals de alertheid en concentratie, maar draagt tegelijkertijd bij tot rust en kalmte*. Dit plantenextract ondersteunt je mentale activiteit bij overbelasting en stress en helpt je rustig met deze stress om te gaan*.

 

 

Ashwagandha

Ashwagandha bevordert op zijn beurt de werking van het immuunsysteem tegen tijdelijke stress en helpt je om emotionele stabiliteit te behouden*. Bovendien helpt dit natuurlijke ingrediënt je ook herstellen van stressvolle gebeurtenissen*.

 

 

Vitamine B

Tot slot draagt vitamine B1 bij tot een normaal energieleverend metabolisme, de normale werking van het zenuwstelsel en de normale psychologische functie.

 

 

Laat je ook ondersteunen door de natuur en probeer SEDIPLUS Relax Forte!

 

 


*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.