Vitamine C, een ware anti-aging boost

Voor het lichaam kan vitamine C essentieel zijn! Het zorgt voor een stralende huid en versterkt het immuunsysteem. Maar wist je ook dat het een uitstekend anti-aging bestanddeel is?

Voor een stralende huid.

 

Zon, vervuiling, stress… Dit zijn bronnen van vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering versnellen. Met een doffe, vermoeide huid als resultaat. Vitamine C geeft je huid opnieuw een boost. Het neutraliseert schadelijke vrije radicalen, versterkt het natuurlijke afweersysteem van je huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Aangezien ons lichaam helaas niet in staat is om haar eigen vitamine C te produceren, dient de toediening extern te gebeuren.

 

Je huid heeft vitamine C nodig om collageen te kunnen produceren, zodat de huid steviger en elastischer wordt. Bovendien is het een zeer krachtige antioxidant in combinatie met hyaluronzuur, waardoor je huid langer jong en fris blijft.

 

 

10% pure en geactiveerde Vitamine C

 

Het dermatologische laboratorium van Eucerin ontwikkelde de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster: een serum met een unieke combinatie van 10% pure antioxidante Vitamine C, hyaluronzuur met anti-aging actie en Licochalcone A, antioxidant. Na een gebruik van slechts 7 dagen is het resultaat al zichtbaar. Je huid wordt verstevigd, de rimpels worden opgevuld en je huid ziet er fris en stralend uit.

 

Omdat Vitamine C snel oxideert, dient het afgeschermd te worden van de lucht, om zo de effectiviteit te bewaren. Daarom ontwikkelde het dermatologische laboratorium van Eucerin een innovatieve verpakking: druk om het Vitamine C-poeder te bevrijden, schud om het te mengen met de emulsie en duw daarna op de knop. De verzorging is klaar om je huid een boost te geven!

 

Bestel nu de Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster op farmaline.be.