A.Vogel oogdruppels

Droge ogen natuurlijk bevochtigen met A.Vogel

De natuurlijke oogproducten van A.Vogel staan paraat om symptomen van droge, vermoeide of geïrriteerde ogen te verlichten.

Bijna 30% van de volwassenen heeft in de afgelopen twee jaar al eens last gehad van een oogontsteking. Zelfs meer dan 60% heeft in het afgelopen jaar wel eens te kampen gehad met droge, branderige of vermoeide ogen. Een gevorderde leeftijd of het dragen van contactlenzen kunnen hier een rol in spelen. Ook na oogchirurgie kunnen deze symptomen optreden. Maar de grootste boosdoener die deze percentages laat stijgen, is het toenemende gebruik van beeldschermen. Oogklachten steken dan ook steeds frequenter de kop op. Het is dan ook geen overbodige luxe om je ogen goed te verzorgen. Daarom zijn alle oogverzorgingsproducten van A.Vogel ook geschikt voor contactlensdragers en gevoelige ogen.

 

 

Droge ogen

 

Droge ogen ontstaan wanneer het oogoppervlak van te weinig traanvocht wordt voorzien. Het gamma van A.Vogel bevat verschillende producten die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van het oog. Afhankelijk van de ernst kan je kiezen voor “gewone” oogdruppels, extra intensieve oogdruppels of zelfs ooggel.

 

A.Vogel Oogdruppels kunnen gebruikt worden voor de behandeling van droge, branderige of vermoeide ogen. Deze oogdruppels bevatten Euphrasia officinalis en hyaluronzuur, twee natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een snelle en langdurige bevochtiging van het oog. Deze oogdruppels zijn handig te doseren dankzij een praktisch druppelsysteem.

 

Zijn je ogen zeer droog of heb je hier langdurig last van? A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief is dé oogdruppel voor zeer droge, branderige of vermoeide ogen. Dit product biedt een snelle verzorging en intensieve bevochtiging van het oogoppervlak door het behoud van voldoende traanvocht in het oog te ondersteunen.

 

Nog een stapje verder vinden we de nieuwe ooggel van A.Vogel. Dit medisch hulpmiddel zorgt voor een nog intensere en langere hydratatie dan oogdruppels, waardoor zeer droge, geïrriteerde en vermoeide ogen gekalmeerd worden. Dit product ondersteunt het herstel van een geïrriteerd en gevoelig bindvlies en ondersteunt bovendien de wondgenezing na een operatie en/of verwonding aan het oog. Nog een pluspunt: dit product is ook geschikt voor ‘s nachts.

 

 

Ontstoken ogen

 

Een ontsteking is een ander kwaaltje waarmee ogen geconfronteerd kunnen worden. De meest voorkomende klachten bij ontstoken ogen zijn:

  • Tranen
  • Jeuk
  • Irritaties
  • Gevoel dat er iets in het oog zit
  • Branderig gevoel
  • Rode ogen

 

De nieuwe oogdruppels van A.Vogel voor ontstoken ogen verminderen deze symptomen en pakken ontstekingen van het hoornvlies en het oogoppervlak effectief aan. Deze oogdruppels ondersteunen bovendien de wondgenezing van het oog na een operatie of letsel. Dit product bevat ectoin; een 100% natuurlijk ingrediënt met celbeschermende en ontstekingsremmende eigenschappen.

 

 

Oogtabletten

 

Ondervind je geen problemen aan je ogen, maar vind je het wel belangrijk om ze in optimale conditie houden? Dan zijn de oogtabletten van A.Vogel hét product voor jou. Dit natuurlijk voedingssupplement helpt je om scherp te blijven zien en ondersteunt de algemene conditie van het oog*.

 

 

Het productgamma van A.Vogel voor de ogen biedt dus voor elk wat wils.

 


*Zink draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.