Doorbraak in de behandeling tegen puistjes

Na meer dan 10 jaar onderzoek aan de Universiteit van Antwerpen, bracht YUN effectieve en duurzame oplossingen op de markt tegen veelvoorkomende huidaandoeningen op basis van goede bacteriën. ACN therapy is een duurzame, effectieve en veilige behandeling tegen acne symptomen en puistjes.

 

Wat is ACN Therapy?

 

De natuurlijke beschermlaag van jouw huid bestaat uit goede en slechte bacteriën. Puistjes ontstaan wanneer je huid te veel talg produceert en slechte bacteriën de overhand krijgen. Door bewaarmiddelen en antibacteriële ingrediënten in klassieke huidverzorgingsproducten, zoals zeep en lotion, raakt je huid nog meer uit balans.

 

ACN Therapie werd dermatologisch getest en goedgekeurd. Het YUN wetenschapsteam selecteerde de 3 efficiëntste Lactobacillus stammen die de natuurlijke strijd aangaan met de bacteriën die een rol spelen bij de ontwikkeling van acne. In de klinische studie heeft 100% van de patiënten zichtbaar resultaat binnen 4 weken. (Klinische studie – Lebeer et al. 2018)

 

 

Hoe werkt ACN?

 

Onze huid is bedekt met een beschermende huidflora. Als je huidflora in balans is, beschermen de goede bacteriën je tegen slechte bacteriën die verschillende huidaandoeningen kunnen veroorzaken. Acne en puistjes kennen vele onderliggende oorzaken, zoals hormonale veranderingen, voeding, stress, medicatie,… Hierdoor ga je te veel talg produceren en vormt deze een voedingsbodem voor slechte bacteriën. Klassieke producten gebruiken vaak antibacteriële ingrediënten en bewaarmiddelen en doden zowel de slechte als de goede bacteriën.

 

De ACN Wash reinigt je huid en verwijdert overtollig talg zonder het natuurlijke evenwicht aan te tasten. De ACN Cream bevat goede bacteriën die de slechte bacteriën bestrijden en de huidflora versterken en herstellen. Beide producten zijn zacht voor je huid en veroorzaken geen droge plekken of roodheid.

  • Bevat levende goede bacteriën (probiotica)
  • Bestrijdt de slechte bacteriën
  • Regulatie van de pH
  • Voorkomt onzuiverheden
  • Beschermt, versterkt en herstelt de huidflora

 

 

Puistjes – Een veel voorkomend probleem gehuld in een taboe sfeer

 

Ooit al eens wakker geworden met een puistje? We’ve all been there! Maar liefst 85% van alle mensen heeft al eens last gehad van puistjes en op dit moment hebben ruim 650 miljoen mensen wereldwijd last van acne. Kortom, een veelvoorkomend probleem. Puistjes eisen een grote tol van ons zelfvertrouwen tijdens maar ook na de puberteit door de enorme maatschappelijke druk en het streven naar de “perfecte” look. Perfectie en de eeuwige, jeugdige schoonheid die worden nagestreefd, zitten diepgeworteld in onze samenleving.

 

Dit heeft invloed op het mentale welzijn van jongeren en dat zie je ook terug in de cijfers*:

  • Door acne durft 43% van de jongeren niet op date te gaan
  • 64% is beschaamd om puistjes te hebben, terwijl eigenlijk 85% dit ooit al gehad heeft
  • Jongeren met acne veel meer te kampen hebben met depressiesymptomen en mentale problemen.

 

Doorbreek het taboe – “Stop hiding, start fighting”. Hoog tijd dus om het taboe te doorbreken en een oplossing voor acne te bieden: YUN ACN Therapy Wash & Cream.

 

Ontdek YUN ACN op farmaline.be