Apotheek van wacht pharmacie de garde

De apotheek van wacht: geen nachtwinkel, wél hulp in nood

Op zoek naar de dichtstbijzijnde apotheek van wacht? Hier ontdek je hoe je hem kan vinden, met info over het wachthonorarium etc.

Stel, je bent een diabetespatiënt in nood en hebt dringend insuline nodig, of je bent plots ziek geworden en de dokter van wacht schrijft je een geneesmiddel voor dat hij als “dringend” heeft bestempeld. In dat geval staat de apotheker van wacht beslist voor je klaar!

 

Let wel, de apotheker van wacht staat steeds paraat voor alle dringende medische aankopen buiten de gebruikelijke openingsuren, en dus niet voor aankopen die tot de volgende dag kunnen wachten. Het is dus niet nodig om ‘s nachts de apotheker van wacht te laten opdraven voor een zwangerschapstest, of om je reisapotheek nog snel wat aan te vullen. Vraag jezelf steeds af of de aankoop hoogdringend is, want wat kan wachten, moet wachten.

 

Op deze pagina vind je hoe je de dichtstbijzijnde apotheek van wacht kunt vinden, bijvoorbeeld door het telefoonnummer 0903/99.000 (€ 1,50/min) te bellen. Verder vind je er ook meer info over het wachthonorarium.

 

Dankzij de wachtdienst, is je hulp in nood steeds binnen handbereik. Maak geen misbruik van deze dienst om aan night shopping te doen! Als je ‘s nachts nog graag wat winkelt, spring dan gerust bij onze online apotheek binnen. Bij ons kun je naar hartenlust winkelen, 24/7 én onze snelle levering is een vaste waarde!

 

Kortom, de apotheek van wacht staat klaar voor je dringende medische noden. Wij staan klaar voor al de rest!