De aarde beschermen, een prioriteit!

Je lichaam beschermen hoeft niet ten koste van de natuur te zijn. Daarom ontwikkelde Bio-Life producten die dankzij hun unieke verpakking ook het milieu steunen.

Wat is Bio-life?

 

Het laboratorium Bio-Life is een echte pionier in de sector voor nutritherapie en biologische fytotherapie. In 30 jaar tijd groeide het uit tot de absolute referentie als Europese ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen.

 

Daarnaast is laboratorium Bio-Life ook een milieubewust, en tevens ook Belgisch, familiebedrijf dat inmiddels een groot gamma voedingssupplementen onder de naam BE-LIFE produceert.

 

 

Het belang van goede grondstoffen

 

Alle grondstoffen van Bio-Life zijn afkomstig uit de milieuvriendelijke landbouw en worden streng gecontroleerd en geselecteerd vanwege hun hoge gehalte aan actieve bestanddelen en hun werking. Op die manier kan het laboratorium een groot assortiment aanbieden, waaronder mineralen, vitamines, aminozuren, probiotica en plantenextracten.

 

Het gebruik van plantenextracten, hoofdzakelijk biologisch en gecertificeerd zonder nanodeeltjes, resulteert in producten met eigenschappen die 2 tot 25 keer krachtiger zijn dan die van de oorspronkelijke plant.

 

De voedingssupplementen worden dan ook optimaal door het menselijk lichaam opgenomen en behouden hun natuurlijke energie.

 

 

Een stap verder

 

De nieuwe verpakking van Bio-Life is 100% composteerbaar en gaat zo een stap verder om het vervuilingsprocédé via plastic tegen te gaan.

 

Het werd vervaardigd uit 100% plantaardig graanzetmeel, samen met vegetarische inkt en natuurlijke kleurstoffen zonder titaniumdioxide en nanodeeltjes. Er werd ook gezorgd voor een neutrale CO2 afdruk bij de productie van deze verpakkingen. Ze kunnen zonder problemen gesorteerd worden bij het GFT (groenafval, industriële compost). Ook is er geen interactie tussen de verpakking en de inhoud.

 

Draag dus zorg voor de natuur!

 

 

Ontdek Be-Life nu op farmaline.be