Soin de jour et de nuit

Dag- en nachtverzorging: dé perfecte match

Je huid heeft overdag andere behoeftes dan ’s nachts. Je skincare routine is dus pas echt compleet wanneer je een dag- én een nachtverzorging combineert.

 

Om te genieten van een optimale verzorging is het belangrijk dat je producten gebruikt die perfect op elkaar én op je huidtype zijn afgestemd. Op deze manier boek je namelijk de beste resultaten.

 

Dagverzorging

Overdag wordt je huid blootgesteld aan allerlei schadelijke externe invloeden, zoals de zon, wind, luchtvervuiling, make-up en nog zoveel meer. Om je huid klaar te stomen voor al deze prikkels, heb je een crème nodig die je huid hydrateert, beschermt en verzorgt. De juiste dagverzorging is cruciaal, omdat deze sterk inwerkt op de bovenste huidlagen. Start je dag fris en fruitig met een dagverzorging aangepast aan jouw huidtype, idealiter met UV-bescherming.

 

Emulsion Hydro-Active van Louis Widmer is een vegan dagcrème die de natuurlijke anti-ageing functies van de huid stimuleert. Het zit boordevol heilzame ingrediënten, zoals onder andere creatine, panthenol en vitamine E.

 

Nachtverzorging

In tegenstelling tot overdag, heeft je huid ’s nachts tijd om te rusten en zich te herstellen. ’s Nachts heeft je huid dan ook eerder behoefte aan hooggedoseerde actieve bestanddelen die je huid voeden, regeneren en ontspannen. Studies tonen bovendien aan dat die actieve bestanddelen ‘s nachts het best worden opgenomen en doordringen tot in de diepste huidlagen. Hiervan moet je dus zeker gebruik maken! En het resultaat? Je rimpels vervagen en je huid wordt steviger en straalt weer. Ook de juiste nachtverzorging is dus een echte must voor een stralend mooie huid.

 

Louis Widmer’s Pro-Active Cream Light is een herstellende anti-ageing nachtcrème met een bijzonder lichte textuur. Het gefragmenteerd hyaluronzuur stimuleert de collageensynthese en maakt de huid steviger tijdens je nachtrust.

 

Anti-ageing serum

Rimpels, kraaienpootjes, slappe huid, herken je dat? Doorheen de jaren verliest je huid geleidelijk aan haar vermogen om vocht op te slaan en daardoor wordt je huid minder elastisch. Maar geen paniek! Liposomal Extract van Louis Widmer is een doeltreffende aanvulling bij de dag- en nachtverzorgingsproducten. Dit intensieve antirimpelserum bevat een hoge concentratie van actieve bestanddelen en dringt dankzij zijn liposomale textuur tot diep in de huidlagen door. Breng het serum aan vóór je dag- en nachtverzorging om een optimale werking te garanderen.

 

Al deze producten zijn verkrijgbaar in een licht geparfumeerde formule of 100% parfumvrij.

 

Extra tip:

Een goed begin is het halve werk. Start je beautyritueel daarom zowel ’s morgens als ’s avonds met een grondige reiniging van je gezicht. Wanneer alle stofdeeltjes en restjes make-up verwijderd zijn, absorbeert je huid de bestanddelen van je dag- en nachtverzorging nog beter.