Curcufen Forte

CURCUFEN Forte: uniek dankzij zijn vloeibare vorm

Curcufen Forte biedt ondersteuning voor de spieren en gewrichten dankzij kurkuma¹, boswellia serrata¹ en vitamine D².

Als gevolg van het ouder worden, intensief sporten of repetitieve fysieke activiteiten kunnen gewrichten en spieren hun soepelheid verliezen. De meest gevoelige plaatsen zijn de knieën, heupen, rug, ellebogen en kleine handgewrichten. Soepel blijven rondwandelen, klussen in huis of spelen met de (klein)kinderen zonder pijnlijke spieren of gewrichten; dat maakt het leven des te mooier. Want bewegen, dat is leven!

 

 

CURCUFEN Forte

 

CURCUFEN Forte staat je bij in een beweeglijk leven. Dit voedingssupplement op basis van kurkuma en boswellia serrata is speciaal ontwikkeld voor het behoud van soepele gewrichten¹ en spieren². Deze twee krachtige ingrediënten zorgen samen voor een synergetisch effect. De combinatie werkt dus beter dan elk ingrediënt apart. Curcuma longa is een zeer sterke antioxidant die de gewrichten ondersteunt*. CURCUFEN Forte bevat bovendien 3 keer meer kurkuma-extract dan de oorspronkelijke formule. Boswellia serrata, afkomstig van de wierookboom, helpt op zijn beurt om de gewrichten soepel te houden*. Samen met vitamine D vormen zij een complete formule voor de spieren en gewrichten¹,².

 

 

Vloeibaar is beter

 

Kurkuma en Boswellia serrata in poedervorm worden namelijk niet zo gemakkelijk opgenomen in ons lichaam. Regelmatig kurkumapoeder gebruiken in de keuken, bijvoorbeeld om je currygerecht een mooie, felle kleur te geven, zal weinig gunstige effecten opleveren. De kurkuma- en boswellia serrata-extracten gebruikt in CURCUFEN Forte zijn dan ook vloeibaar, waardoor de werking ervan zo doeltreffend en krachtig mogelijk is. Dit supplement is dus niet enkel een combinatie van verschillende krachtige ingrediënten, maar het biedt deze ingrediënten ook aan in de best opneembare vorm.

 

 

De innovatieve NovaSol® technologie

 

Om een goede opname in de bloedbaan helemaal te garanderen, wordt er gebruikt gemaakt van de NovaSol® technologie. Dit zorgt ervoor dat de actieve stoffen uit de extracten ingekapseld worden door micellen, waardoor ze uitermate goed opgenomen worden door het lichaam. Wat houdt dit nu juist in? Het zit zo: de plantenextracten zijn vetoplosbaar, maar dankzij deze technologie krijgen ze een wateroplosbaar omhulsel. Zo worden deze extracten beter opgenomen door het lichaam, waardoor de werking aanzienlijk verbetert. Het vloeibare NovaSOL® extract biedt dus heel wat voordelen ten opzichte van de poedervorm in een tablet of capsule.

 

Bovendien maken de capsules van CURCUFEN Forte gebruik van de Licaps®-techniek, waardoor ze plantaardige en 4 keer dunner zijn dan standaard (softgel) capsules. Bovendien lossen ze zo sneller op in de maag.

 


1. Curcuma longa en boswellia serrata dragen bij tot het behoud van soepele gewrichten*. Raadpleeg uw arts of onze farmaceutische dienst bij het gebruik van anticoagulantia en voedingssupplementen die kurkuma bevatten.
2. Vitamine D ondersteunt het behoud van een normale spierfunctie.
*Gezondheidsclaim in afwachtig van goedkeuring door de EFSA.