Cold cream

Cold cream: 3-voudige werking

Ga voorbereid de koude tegemoet met de 3-voudige werking van cold cream. Ontdek snel onze producten!

De herfst trekt weer door het land, de warme winterkleren zijn alweer vanonder het stof gehaald en misschien hangen er ook al een paar nieuwe veroveringen in je kast te blinken. Maar heb je er ook al aan gedacht om je huid optimaal voor te bereiden op de koude wintermaanden? Zo kan de huid al snel trekkerig en bijzonder droog aanvoelen wanneer ze een tijdje wordt blootgesteld aan koude, wind en vervuiling. Producten op basis van cold cream bieden echter dé ideale bescherming. Want cold cream, letterlijk “koude room” doet zoveel meer dan je huid heerlijk verfrissen…

 

De 3-voudige werking van cold cream

  • Voedend
    Dankzij cold cream wordt de huid heerlijk gevoed, waardoor ze in geen tijd soepel aanvoelt en een trekkerig gevoel geen kans krijgt.
  • Herstellend
    De huidbarrière wordt hersteld, waardoor ze beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.
  • Verzachtend
    Cold cream verzacht de huid en creëert onmiddellijk een heerlijk gevoel van comfort.

 

Cold cream: voor wie?

Cold cream biedt niet alleen verlichting voor mensen met een gevoelige tot zeer droge huid, maar iedereen is gebaat bij haar heilzame eigenschappen. Zo kan cold cream zowel preventief als curatief gebruikt worden, maar waarom wachten op een trekkerige huid om er iets aan te doen? Smeer cold cream zodra die eerste koude haar intrede doet en voorkom de uitdroging van je huid! Maak je huid fluweelzacht in een handomdraai én bereid haar optimaal voor op die koude wintermaanden.

 

Zo kun je kiezen uit tal van merken, zoals Avène, Dermalex en Bio Beauté.

bestel-nu