Cogniton

Cogniton: de nummer 1 voor concentratie en geheugen in België (1)

Natuurlijke supplementen die ideaal zijn voor studenten en ouderen.

Wat is het geheugen?

 

Het geheugen speelt een essentiële rol in je bestaan, het is namelijk de getuige van het verleden in je leven, wat je in staat stelt om je persoonlijkheid te smeden. Het is ook dankzij het geheugen dat je kennis verwerkt. Het helpt je bovendien om een perceptie van de wereld op te bouwen. Met ouder worden kan iedereen echter last krijgen van vergeetachtigheid.

 

Niet enkel het geheugen, maar ook het concentratievermogen is een belangrijke factor om optimaal te kunnen presteren. In het bijzonder tijdens een examenperiode als student of tijdens een drukke periode op het werk is het belangrijk om je concentratie vast te kunnen houden.

 

 

Wie kan er ondersteuning van het geheugen en de concentratie gebruiken?

 

Studenten

Voor studenten is een goed functionerend geheugen een belangrijke factor in hun succes, zowel gedurende het semester om de lessen te volgen als tijdens de examenperiode. Soms kan opgebouwde vermoeidheid tijdens lange periodes van verplichte concentratie parten spelen. Op deze momenten kan een voedingssupplement ter ondersteuning van het geheugen en de concentratie een duwtje in de rug geven.

 

Ouderen

Naarmate men ouder wordt, gaat alles geleidelijk aan moeilijker en trager omdat de cellen van het lichaam verouderen. Hetzelfde geldt voor het geheugen. Verschillende tekenen van geheugenverlies kunnen optreden: moeilijker dingen kunnen onthouden, een naam steeds weer vergeten, moeite hebben met alert blijven of vaak niet meer weten waar je iets hebt achtergelaten.

 

 

Cogniton: een natuurlijk supplement voor het geheugen2.

 

Cogniton plus energy LA

Cogniton plus energy LA is een voedingssupplement met Ginkgo biloba dat de concentratie bevordert2; ideaal voor de actieve bevolking en studenten. Dit voedingssupplement biedt een langdurige werking en zeer goede opname door de “Ginkgosome”-techniek. Het bevat ook vitamines B5 en B12 die helpen vermoeidheid te verminderen3 en extract van guarana om extra energie te geven4. Bovendien wordt de formule aangevuld met zink, die bijdraagt tot het behoud van een normale cognitieve functie. De aanbevolen dagdosis is 1 tot 2 capsules.

 

Cogniton focus LA

Cogniton focus LA is een voedingssupplement om het geheugen te ondersteunen en op peil te houden wanneer we ouder worden2. Deze nieuwste versie van Cogniton focus bevat nog steeds Ginkgo biloba en fosfatidylserine, maar deze stoffen hebben een langere werking en worden nu beter geabsorbeerd door het lichaam dankzij de nieuwe “Ginkgosome”-techniek. Dit supplement bevat bovendien ook vitamine B12, wat bijdraagt tot de normale werking van het zenuwstelsel5. De aanbevolen dosis is 1 capsule per dag.

 


1. Nummer 1 in de verkoop van eenheden in het jaar 2021. Vergelijking beperkt tot het segment cognitieve stimulerende middelen (met uitzondering van geneesmiddelen of andere op recept verkrijgbare producten). Data: IMS MAT België.
2. Ginkgo biloba ondersteunt de cognitieve functie, zoals het geheugen en de concentratie*.
3. Vitamine B5 en B12 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
4. Guarana helpt om je energieker te voelen*.
5. Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA