Qallo

Bye Bye dagelijkse vermoeidheid, hallo fruitige Qallo® energizer

Dé nieuwe poederoplossing voor een drankje vol energie1

Wil je elke dag het meeste uit het leven halen, maar heb je geregeld wel eens last van een energiedip? Daar hebben drie Belgische ondernemers wat op gevonden! Maak kennis met de fruitige energizer Qallo®. Deze poederoplossing gaat de strijd aan met typische energiedranken, die bomvol suiker en artificiële ingrediënten zitten. En ook die zoveelste koffie smaakt toch vaak niet meer zo lekker…

 

 

Energize Your Water met Qallo®

 

Qallo® is een poederoplossing op basis van plantenextracten en verschillende B-vitamines. Meng het poeder gewoon met wat water (500 ml tot 1 liter) en je krijgt een verfrissend, fruitig drankje dat je energie1 en concentratie2 geeft. Laat je verrassen door de drie verfrissende smaken: Wild Berries, Tropical Fruits of Lemon Lime. Als je niet kan kiezen, kan je rekenen op een verpakking die alle smaken bevat; ideaal om alle smaken eens uit te testen. Ben je helemaal overtuigd? Dan kan je ook genieten van een grote verpakking van jouw favoriete smaak!

 

Deze voedingssupplementen zijn bovendien suikervrij, laag in calorieën en vegan. Je zal er ook geen conserveermiddelen of artificiële kleurstoffen in terugvinden. Last but not least: meer dan 90% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

 

 

De Qallo® formule

 

De Qallo® energizer bestaat uit een mix van zorgvuldig geselecteerde, kwalitatieve ingrediënten:

  • Groene thee-extract
  • Guarana-extract, dat natuurlijke cafeïne bevat en bijdraagt tot de fysieke en mentale vitaliteit3
  • Extract van ginkgo biloba, dat de normale cognitieve functie, waaronder het concentratievermogen, ondersteunt2
  • Verschillende B-vitamines die bijdragen tot een normaal energieleverend metabolisme1 en helpen vermoeidheid te verminderen4

 

Qallo® is bovendien op en top Belgisch. Dit merk staat ervoor garant dat de productie en ontwikkeling in eigen land gebeurt. Je boost dus niet enkel je dag, maar steunt ook nog eens de lokale economie.

 

Ontdek het gamma en ervaar de kracht van de natuur met Qallo®!

 


1. Vitamine B1, B2, B3, B5, B8 en B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
2. Ginkgo biloba ondersteunt de normale cognitieve functie, zoals het concentratievermogen*
3. Guarana draagt bij tot de fysieke en mentale vitaliteit*.
4. Vitamine B2, B3, B5 en B12 helpen vermoeidheid te verminderen.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.