Dexsil

Blijf vloeiend in beweging met Dexsil®

Een gamma ter ondersteuning van de spieren, gewrichten en het kraakbeen (1,2)

Stijve spieren, stramme gewrichten of gevoelig kraakbeen; het kan een belemmering vormen wanneer je beweegt. En we weten allemaal hoe belangrijk beweging is voor een goede gezondheid. Dexsil® helpt bij het behoud van soepele spieren, gewrichten en kraakbeen1,2. Zo blijf jij vloeiend in beweging!

 

 

Silicium: een belangrijke schakel om vloeiend te bewegen

 

Silicium is aanwezig in organen, beenderen, kraakbeen, spieren én huid; een echte allrounder dus. Het verbindt zich met collageen, elastine en keratine, wat stoffen zijn die een belangrijke rol spelen in stevig bindweefsel. Het is echter een natuurlijk proces dat het siliciumgehalte in het lichaam vermindert door veroudering. Daarom is het belangrijk om stijve spieren, stramme gewrichten of gevoelig kraakbeen zo veel mogelijk te ondersteunen.

 

Dexsil® biedt een productgamma aan met hooggedoseerd, bio-geactiveerd silicium dat maximaal opneembaar is. Bovendien kan je kiezen voor hun gamma drinkbare voedingssupplementen; door de vloeibare vorm wordt het silicium niet enkel goed, maar ook snel door het lichaam opgenomen. Daarnaast kan je ook opteren voor een snelle, lokale werking dankzij hun aanbod aan gels.

 

 

Vloeibare voedingssupplementen voor een maximale opneembaarheid

 

Dexsil® Original

DexSil® Original is een drinkbaar voedingssupplement met brandnetelextract en koper ter ondersteuning van jouw flexibiliteit en mobiliteit1,2. Brandnetel staat namelijk bekend om zijn hoog gehalte aan silicium en draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten*. Koper bevordert op zijn beurt het behoud van normale bindweefsels.

 

Dexsil® Forte

Dexsil® Forte bevat naast bio-geactiveerd silicium ook glucosamine en chondroïtine; twee lichaamseigen bouwstenen van het kraakbeen. Bovendien wordt de formule ook verrijkt met MSM. Dit vloeibaar voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van de gewrichten1 en het kraakbeen2.

 

Dexsil® CurcuFlex

Dexsil® CurcuFlex bevat kurkuma. Dit is een krachtige anti-oxidant die de werking van de spieren en gewrichten ondersteunt en zo bijdraagt tot de instandhouding van de beweeglijkheid*. In poedervorm is dit echter moeilijk op te nemen door het lichaam. Om de opneembaarheid te verhogen, wordt er in CurcuFlex gebruik gemaakt van ingekapselde kurkuma in vloeibare vorm³.

 

 

Snelle, lokale werking met een gel

 

Dexsil® Forte Gel

Dexsil® Forte Gel is een unieke formule die uitwendig bijdraagt tot soepele spieren en beweeglijke gewrichten. Het product dringt makkelijk door in de huid en is zeer geschikt voor een massage door de aanwezigheid van jojoba-olie.

 

DexSil® Instant Gel

DexSil® Instant Gel is aangewezen bij acute ongemakken. Soms maak je eens een verkeerde beweging of stoot je ergens tegen. Deze gel heeft een onmiddellijk kalmerend effect en werkt snel en efficiënt door de combinatie van silicium en essentiële oliën.

 

DexSil® Sport Gel

Dexsil® Sport Gel bevat kamfer, menthol en essentiële oliën. Deze gel is uitermate geschikt om de spieren voor te bereiden op een fysieke inspanning of om ze na de inspanning te verzorgen. Deze gel werkt plaatselijk, dringt makkelijk in de huid en heeft een verwarmend effect.

 

 


1. Brandnetel draagt bij tot het behoud van gezonde gewrichten en helpt om spieren, pezen en gewrichten flexibel te houden*.
2. Koper draagt bij tot het behoud van normale bindweefsels, zoals in kraakbeen en pezen.
3. Raadpleeg je arts of onze farmaceutische dienst bij gelijktijdig gebruik van kurkuma en anticoagulantia.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.