zembro

Altijd gerust dankzij Zembro

Met het Zembro horloge, een innovatief en discreet personenalarm, trek je eropuit zonder zorgen.

Je bent graag actief bezig, ook al word je een dagje ouder. Een lange wandeling maken in het bos of je dagelijkse boodschappen doen met de fiets, je geniet er met volle teugen van. Ben je af en toe toch ongerust dat er iets zou kunnen gebeuren? Dan stellen we je graag het Zembro horloge voor, een handig systeem dat je familie en vrienden waarschuwt in geval van nood.

 

Wat is het Zembro horloge?

 

Je bent wel een senior, maar je bent nog helemaal niet hulpbehoevend. Toch wil je graag zekerheid voor als er iets gebeurt. Vooral als je je in een situatie bevindt waarbij het uren of zelfs dagen kan duren voor je gevonden wordt als je zou vallen. Dan is het Zembro horloge echt iets voor jou.

 

Voel je je nog te jong voor een opvallend alarmsysteem om je hals of aan je broeksriem? Voel je je niet comfortabel bij een grote rode alarmknop in je woning? Het Zembro horloge is de ideale oplossing. Het oogt mooi en je draagt het om je pols, zoals een gewoon horloge. Bovendien kan je zelf kiezen welk design het best bij je past: modern zwart of discreet beige.

 

Dankzij het Zembro horloge geniet je in alle rust van je zelfstandigheid. Het geeft je de vrijheid om te doen wat jij zelf wil, waar en wanneer dan ook. Je kinderen en familieleden zijn gerust en je hoeft ze niet telkens op voorhand te laten weten waar je heengaat.

 

Hoe gaat het precies in zijn werk?

 

Het Zembro horloge staat in contact met je connecties via de Zembro app. Als je alarm slaat, krijgen je connecties een melding en kunnen zij ook vlot zien wie je al heeft gecontacteerd. Ze kunnen ook meteen zien waar jij je bevindt en welke andere familieleden in de buurt zijn. Het aantal gebruikers van de app is onbeperkt. Je connecties die geen smartphone hebben, kunnen een sms ontvangen.

 

Je kan het horloge overal dragen, ook in bad of onder de douche. Handig, want in de badkamer glijd je gemakkelijk uit, en daar heb je vaak geen telefoon bij de hand. Ook ‘s nachts hou je het horloge gewoon om. Mocht er ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat iets gebeuren, kan je met één klik hulp inschakelen.

 

Enkele voordelen op een rijtje

 

  • Het Zembro horloge oogt mooi en is discreter dan een traditioneel alarmsysteem.
  • De batterij gaat minstens een week mee en kan gemakkelijk opgeladen worden via een handig kabeltje.
  • Het horloge is waterdicht, zodat u het niet hoeft uit te doen als u de afwas doet, gaat zwemmen of een douche neemt
  • Voor je naaste familie is het een geruststellende gedachte dat contact opnemen mogelijk is met slechts 1 klik.

 

Dankzij het Zembro horloge en de bijbehorende Zembro app voor familie en vrienden is er altijd snel contact in geval van nood.