Yun BBY

YUN BBY: baby’s beste bacteriemaatjes voor het leven

De verzorgingsproducten van YUN dragen zorg voor de miljoenen goede bacteriën op de huid.

Het BBY-gamma van YUN met miljoenen levende goede bacteriën herstelt, beschermt en versterkt het kwetsbare huidmicrobioom van baby’s. Dankzij 10-jarig universitair onderzoek wordt dit elke dag opnieuw beschermd, voor altijd.

 

 

Bacteriën erbij, baby blij!

 

In mama’s buik wordt de baby omringd door miljoenen microscopische bacteriën. Deze mini-vriendjes beschermen kindjes tijdens hun eerste stappen op de wereld en helpen bij het opbouwen van een sterk immuunsysteem. Bovendien geeft de mama hen via het geboortekanaal een veelvoud aan miljoenen goede bacteriën (lactobacillen of melkzuurbacteriën) mee. Wanneer het huidmicrobioom (de beschermende huidlaag met zowel goede als slechte bacteriën) van de baby verstoord is, kan de ontwikkeling ervan verzwakken. Dit kan leiden tot irritatie, roodheid, uitdroging en een ruwe huid. Microbioomveilige huidverzorging helpt dit vanaf de geboorte te voorkomen.

 

 

YUN BBY in een notendop

 

  • Probiotica: een unieke, Belgische technologie met levende goede bacteriën die het huidmicrobioom herstellen, beschermen en versterken.
  • Microbioomveilige formules: dermatologisch getest om zorg te dragen voor het huidmicrobioom.
  • Zacht en beschermend: producten met uitsluitend zachte ingrediënten die zorgvuldig uitgekozen werden voor de gevoelige en droge huid.
  • Door miljoenen lactobacillen beschermd: microscopisch klein, maar tegelijkertijd ook beresterk! De levende bacteriën vormen een stevig schild en helpen het microbioom van baby’s er in 1-2-3 bovenop. Ze mogen dan wel onzichtbaar zijn voor het blote oog, het resultaat van hun werk kan je duidelijk zien!

 

 

Er was eens… een bacterie met superheldkrachten

 

Dat is YUNnie; een staafvormige, vriendelijke lactobacillus die onderdeel is van het huidmicrobioom. Deze bacterie zorgt voor de huid door deze elke dag te beschermen tegen ziekteverwekkers en te herstellen wanneer er wondjes of pijntjes zijn. Je kan YUNnie helpen door microbioomveilige verzorging te gebruiken die extra bacterievriendjes toevoegt.

 

 

Hoe wordt het microbioom opgebouwd bij baby’s?

 

De samenstelling van het microbioom bepaalt de levenslange gezondheid voor kinderen, pubers, volwassenen en zelfs bejaarden! De opbouw van het microbioom bij baby’s is een kritieke periode en volstrekt zich als volgt:

 

  1. Het eerste contact met lactobacillen vindt plaats in mama’s buik; in het vruchtwater en via de navelstreng.
  2. Bij een natuurlijke geboorte krijgt de baby het microbioom van mama mee via het geboortekanaal als bacterieel starterspakket. Bij een keizersnede en/of antibioticagebruik kan het microbioom van de baby wijzigen.
  3. Borstvoeding geeft naast vitaminen ook een heleboel goede bacteriën mee die voor een gezond darmmicrobioom zorgen. Reguliere babyverzorging kan het microbioom verzwakken. Bescherming met microbioomveilige producten is daarom essentieel.
  4. Omgevingsfactoren versterken het microbioom. Denk hierbij aan familie, huisdieren, buitenlucht, voeding, etc.

 

 

YUN BBY

 

Het volledige assortiment van YUN BBY, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuidjes, bestaat uit: