Metarelax

Voel je weer helemaal Metarelax!

Heb je vaak last van stress en vermoeidheid? Dan is Metarelax precies wat je zoekt!

Heb je het gevoel dat je het te druk hebt en dat er telkens meer en meer van je wordt verwacht? Dan ben je zeker niet de enige. Veel verantwoordelijkheden op het werk of thuis, stijgende kosten, langere werkdagen… Als we constant proberen meer te doen dan waar we tijd voor hebben, kunnen we door tijdsdruk gestrest raken en ons heel vermoeid en uitgeput voelen. Wil je toch, ondanks alle druk, relaxt door het leven gaan? Probeer dan Metarelax!

 

Waarom Metarelax? 

 

Metarelax is een voedingssupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat, aangevuld met B-vitamines en taurine.

Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk.

 

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het speelt een belangrijke rol in het lichaam: het helpt de hersenen en zenuwen beschermen bij te hoge drukte.

 

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Daarom is Metarelax een effectieve ondersteuning om je lichamelijke en geestelijke balans te ondersteunen en het gevoel van stress te verminderen.  


Maar wat denken onze klanten van dit product?

 

Metarelax review

 

Ontdek zelf de positieve effecten en voel je weer helemaal Metarelax!