Slow Age

Vichy Slow Age – Verouderen op een goede manier

Ouder worden, geen pretje! Aan de manier waarop kunnen we echter wel zelf iets doen. Zo is er nu Vichy Slow Age, om te verouderen op een goede manier!

Verouderen kan niemand tegenhouden, maar hoe we verouderen hebben we wel zelf in de hand. Slow Age kan u hierbij helpen. Het laat u op een goede manier verouderen, d.w.z het gaat de sporen van veroudering vertragen door ze preventief te corrigeren voor ze ontstaan.

 

vichy-slow-age-fluide_nl-thumb-photo5_300x300

Wat maakt Slow Age zo uniek?

 

Met Slow Age zal Vichy u helpen:

  • de eerste tekenen van veroudering te vertragen om de gezonde harmonie van de functies te behouden.
  • de voorspellende loop van veroudering van de huid zichtbaar te veranderen voor een mooie toekomst.

 

De loop van veroudering zichtbaar veranderen

 

Slow Age is de eerste dagelijkse verzorging van Vichy, die de verschijning van de tekenen van veroudering vertraagt door ze te corrigeren vanuit hun vorming. Toen Vichy laboratoria begon te werken aan deze nieuwe dagelijkse verzorging, wilden ze de manier waarop de tekenen van veroudering worden behandeld, veranderen. Gebaseerd op 9 jaren onderzoek, hebben ze verouderingsverschijnselen geïdentificeerd – nog niet in het stadium van zichtbaarheid – die zich ophopen in het kader van de effecten van het milieu (UV, vervuiling), emoties (stress, vermoeidheid) en levensstijl. Het betekent dat tekenen van veroudering er al lang zijn voordat we ze opmerken. Deze ontdekking leidde hen naar het maken van Slow Age dat inwerkt op tekenen van veroudering voordat u ze opmerkt.

 

De kracht van natuurlijke therapeutische bestanddelen

 

vichy-slow-age-fluide_nl-thumb-photo3_300x300

 

Slow Age is de unieke vereniging van anti-oxidant extract van Baicalin wortels, versterkende probiotica-afgeleide Bifidus en Vichy Mineraliserend Thermaal Water. Onder de duizenden plantensoorten in China koos Vichy er één. Op het eerste gezicht lijkt het een gewone bloem. Maar noch overmatige blootstelling aan UV noch extreme kou, kenmerkend voor de regio Shaanxi, kan deze bloem veranderen. Deze bloem haalt zijn kracht uit zijn wortels, die door de lokale bevolking gouden wortels genoemd worden.

 

Reeds gebruikt gedurende 2000 jaar, zijn ze één van de 50 fundamentele kruiden van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Onderzoekers van Vichy toonden hun indrukwekkende anti-oxidant, anti-UVA en anti-vervuilingskrachten aan.

 

 

De voordelen van Slow Age:

  • Bifidus versterkt de huidbarrière
  • Bifidus vermindert ook de gevoeligheid van de huid.
  • Dankzij Bifidus en het Vichy Mineraliserend Thermaal Water, maakt Slow Age de huid sterker.

 

Bent u benieuwd naar de resultaten die u zult bereiken met Vichy Slow Age? Neem dan zeker hier eens een kijkje!