Vichy Slow Âge

Vichy Slow Âge breidt uit!

Iedereen wil wel graag weten hoe van die vervelende rimpels af te geraken om te genieten van een jeugdige uitstraling. Ontdek hier de nieuwigheden van Vichy Slow Âge.

Vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar worden de eerste tekenen van huidveroudering stilaan zichtbaar. Eerst verschijnen er fijne lijntjes en in de loop van de tijd worden rimpeltjes, volumeverlies en verlies van dichtheid zichtbaar.

 

Hoe frustrerend ook, we kunnen het verouderingsproces niet tegenhouden.Wat we wel kunnen, is dat verouderingsproces vertragen en er langer jong uitzien!

 

Dankzij Vichy kan deze droom ook voor jou werkelijkheid worden. Zo stelde het luxemerk een vernieuwend gamma producten  samen die huidveroudering helpen bestrijden! Slow Âge is de eerste verzorging van Vichy tegen opkomende tekenen van huidveroudering en voor een stralend jeugdige huid. Het is een dagelijkse verzorging die opkomende tekenen van huidveroudering helpt te corrigeren, zelfs wanneer deze nog niet op de huid zichtbaar zijn.

Slow Âge wordt aanbevolen voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de gevolgen van omgevingsfactoren en die de eerste tekenen van huidveroudering willen vertragen.

 

Vichy Slow Âge breidt uit

 

Aangezien Vichy Slow Âge veel positieve resultaten heeft gerealiseerd, heeft Vichy besloten het gamma uit te breiden met een rijke dagcrème en een crème voor de oogcontouren.

 

Het is een rijke dagcrème met extra hydraterende ingrediënten. Dankzij deze nieuwe dagcrème zal een gedehydrateerde huid verleden tijd zijn! Je huid wordt zowel gehydrateerd als beschermd. Elke dag zal je je huid zien verbeteren, sterker worden en stralender ogen.

 

Deze nieuwe oogcrème is verrijkt met cafeïne en Ginkgo Biloba Extract en helpt de opkomende tekenen van huidveroudering te verbeteren en te corrigeren. De oogomtrek wordt onmiddellijk gehydrateerd en voelt fris aan. Dag na dag wordt de huid rond de ogen gladder, wat zorgt voor een frisse blik.

Samen zorgen we ervoor dat je kan blijven genieten van die gezonde, jeugdige uitstraling waar je zo van droomt!