glucadol krill

Sta niet meer stil: probeer Glucadol krill!

Dankzij Glucadol Krill beweeg je soepeler en worden je gewrichten gesmeerd.

Bewegen is leven! Maar wat als je gewrichten niet meer mee willen? Iedereen kan last krijgen van gewrichtspijn, mannen en vrouwen, jong of oud. Bewegen is pijnlijk, opstaan kan moeilijk zijn en je gewrichten voelen niet soepel aan zoals normaal. Klinkt dit je allemaal bekend in de oren? Ontdek dan snel Glucadol Krill!

 

Een belangrijk onderdeel van het gewricht, dat vaak vergeten wordt, is het kraakbeen. Het kraakbeen zorgt ervoor dat de botten vrij ten opzichte van elkaar bewegen en beschermt het bot tegen te sterke belastingen en schokken, waardoor schade aan het gewricht en het bot voorkomen wordt.

 

Ons organisme zorgt voor een natuurlijke vernieuwing van het kraakbeen door het aanmaken van de nodige glucosamine- en chondroïtinesulfaat. Toch kan door de leeftijd, een te hoog gewicht of erfelijke factoren, slijtage ontstaan ter hoogte van het kraakbeen, waardoor bewegen moeilijker wordt. Daarom bieden we je de ideale steun, Glucadol krill! Glucadol krill ondersteunt het kraakbeen en smeert de gewrichten.

 

Waarom kiezen voor Glucadol krill?

 

Glucadol krill bestaat uit 2 natuurlijke substanties, die de werking van je gewrichten kunnen bevorderen. Je gewrichten zullen comfortabeler en gesmeerder aanvoelen en u zal soepeler kunnen bewegen.

 

  • Glucosaminesulfaat

 

Glucosamine wordt door het kraakbeen zelf aangemaakt. Maar als je niet meer soepel kan bewegen, kan een aanvullende toediening wel goed van pas komen! Glucosaminesulfaat ondersteunt de mobiliteit, houdt de gewrichten soepel en vermijdt stramheid van de gewrichten.

 

  • Krill olie

 

Krill olie is rijk aan omega 3-vetzuren en bevat daarnaast fosfolipiden en antioxidanten (waaronder astaxanthine, vitamine A en vitamine E), voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid. Dankzij Krill olie zullen je gewrichten snel comfortabeler aanvoelen en opnieuw soepeler bewegen.

 

Sta niet meer stil: probeer Glucadol krill!