Solgar: voedingssupplementen voor het hele gezin

Of je nu vrouw, man, kind of senior bent, de voedingssupplementen van Solgar bieden voor ieder wat wils!

Sinds de oprichting in 1947 in New York is Solgar gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige voedingssupplementen. Duurzaamheid is een belangrijke factor die centraal staat tijdens de productie.

 

Het Solgar-gamma is zeer breed en biedt voor ieder lichamelijk of mentaal ongemak wel een vorm van ondersteuning. Zo vind je in het gamma onder meer supplementen die de haargroei een boost geven, haar en nagels ondersteunen, voor soepele gewrichten zorgen, een goede nachtrust bevorderen en de bloedsomloop ondersteunen.

 

De grootste gamma’s zijn de volgende:

 

Multivitaminen- en mineralencomplexen

Dit gamma biedt voedingssupplementen aan voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en zelfs peuters. De supplementen helpen onder meer een gezonde levensstijl te onderhouden, zorgen voor de nodige toevoer van vitaminen en mineralen voor vegetariërs, vrouwen die zwanger zijn of het willen worden en senioren die weinig lichaamsbeweging hebben.

 

Solgar kangavites3232774

 

Kruiden

 

Verschillende voedingssupplementen op basis van kruiden zoals mariadistel, Aziatische waternavel, brandnetel en geelwortel dragen bij tot een normale bloeddruk, een goed afweersysteem, een gezonde spijsvertering, soepele gewrichten en onderdrukken vermoeidheid, wisselende stemmingen en concentratiemoeilijkheden. Binnen dit gamma vallen ook de kruidencomplexen waarin verschillende kruiden gecombineerd worden voor een nog betere werking.

Solgar milk thistleSolgar ginger root

 

Speciale supplementen

De speciale supplementen van Solgar bevatten onder meer look, glucosamine, hyaluronzuur, chondroïtine, MSM, açaibessen, biergist, alfalfa en spirulina.

Solgar garlic oilSolgar msm

 

Dankzij de donkere glazen potten worden de voedingssupplementen optimaal beschermd tegen invloeden van zuurstof, vocht en licht.

 

Ontdek het volledige Solgar-gamma hier.