sensodyne

Sensodyne, de tandpasta bij uitstek voor gevoelige tanden

Gevoelige tanden? Ontdek hier de voordelen van Sensodyne!

Heb je soms last van korte, scherpe steken in je tanden? Als je die vervelende pijnscheuten vooral voelt tijdens het eten van iets heel kouds of net iets heel warms, of bijvoorbeeld bij het inademen van koude lucht, dan wordt de pijn waarschijnlijk veroorzaakt door gevoelige tanden, of overgevoeligheid van het dentine.

 

Hoe kan je gevoelige tanden behandelen?

 

Om het ongemak van gevoelige tanden te verhelpen, kies je het best in overleg met je tandarts een geschikte tandpasta uit. De tandpasta’s van Sensodyne zijn speciaal samengesteld om je gevoelige tanden te helpen beschermen. Ze bevatten kalium, dat ervoor zorgt dat de zenuwprikkels onderbroken worden. Al na twee weken zal je een verschil merken! Door tweemaal per dag je tanden te poetsen met Sensodyne, hou je je tanden en tandvlees gezond.

 

Wil je extra witte tanden, een frisse adem, extra bescherming van je tandglazuur of liever alles in één? Dankzij het uitgebreide Sensodyne-gamma, vind je gegarandeerd jouw ideale tandpasta.

 

Niet alleen de juiste tandpasta, ook een geschikte tandenborstel, zoals de Sensodyne Complete Protection Tandenborstel, is van groot belang om je gevoelige tanden optimaal te poetsen.

 

Zoek je nog een extra bescherming voor je gevoelige tanden? Spoel je mond na het tandenpoetsen met Sensodyne Mondwater Fresh & Minty of Fresh & Cool!

 

Overgevoeligheid voorkomen

 

Als je je tanden ook op langere termijn wil beschermen tegen overgevoeligheid, hou dan zeker de volgende tips in je achterhoofd:

 

  • Poets je tanden twee keer per dag met Sensodyne en flos ook dagelijks om terugtrekkend tandvlees te voorkomen.

 

  • Poets niet té vaak en gebruik een zachte tandenborstel

 

  • Breng minstens één keer per jaar een bezoekje aan je tandarts.

 

  • Als je vaak zure dingen eet of drinkt, zoals fruit(sap), wijn, koffie of frisdranken, loop je meer risico op erosie van het tandglazuur. Wil je deze producten zorgeloos blijven eten of drinken, kies dan voor een een ProGlasur tandpasta, die je tanden helpt beschermen tegen erosie.

 

Voor de bescherming van je gevoelige tanden en een optimale mondhygiëne: ga voor Sensodyne. Niet voor niets de eerste keuze van tandartsen!