Promagnor

Promagnor voor meer ontspannen dagen!

Wil je ook graag meer energie en minder stress? Ontdek dan snel de nieuwste producten van Promagnor!

Meetings op het werk, de auto wassen, inkopen doen, zondagnamiddag naar de schoonfamilie én je geliefde schat verrassen met een etentje? Een uitpuilende to-dolist en véél te weinig tijd kunnen je al snel een gestresseerd en geprikkeld gevoel geven. Voel je je daarbij ook nog eens futloos en bijna opgebrand? Wel, dan hebben we dé oplossing voor jou! Laat stress je leven niet overnemen en kies voor een optimale ondersteuning door Promagnor! Voel je snel terug energiek en proef die levenslust!

 

De Promagnor-producten zijn een ware bron van magnesium. Dit mineraal ondersteunt het energiemetabolisme en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Als je je batterijen wil opladen, is magnesium dé toevlucht bij uitstek! De ontwikkelaars van Promagnor stellen dan ook graag twee magnesiumboosters aan u voor: Promagnor Energy en Promagnor Relaxation.

 

Promagnor Energy is een hooggedoseerd magnesiumsupplement dat maar liefst 450 mg elementaire magnesium per zakje bevat. Door 1 zakje per dag in te nemen, boost je je magnesiumgehalte in geen tijd en zal je opnieuw bruisen van energie!

Ook het innovatief voedingssupplement Promagnor Relaxation bevat een hoge dosis magnesium en is ook verrijkt met passiflora-extract en vitamines B. De ontspannende werking van passiflora zorgt ervoor dat u beter kunt slapen, terwijl de B-vitamines onder meer bijdragen tot een betere weerstand tegen stress, minder vermoeidheid en het concentratievermogen ondersteunen. Meer ontspannende en stressloze dagen? Laat je bijstaan door Promagnor Relaxation!

Dankzij de Promagnor-producten, zal je meer ontspannen van je dagen kunnen genieten. Maar denk erom, de oorzaak aanpakken is steeds belangrijker dan de uitwerking controleren. Waarom heb je stress? Denk oplossingsgericht en neem taak per taak aan. Sta ook eens stil bij wat je al allemaal van je to-dolist heb kunnen schrappen in plaats van te focussen op wat nog moet gebeuren. Stay zen en lach, leef, geniet! Wie weet wat voor moois morgen voor je in petto heeft!