Eupep6

Moeilijke vertering? Geraak van al je lasten af met Eupep 6!

Vaak een zwaar of ‘te vol’ gevoel? Een overgevoeligheid voor geuren? Reisziekte? Dit zijn tekenen van een moeilijke vertering! Met Eupep 6 geraak je van al je lasten af!

Heb je vaak een zwaar of ‘te vol’ gevoel? Heb je een overgevoeligheid voor geuren? Of lijd je aan ongemak tijdens het reizen met een vliegtuig of met de auto? Dit zijn allemaal tekens van een moeilijke vertering. Daarom is Eupep 6 het ideaal product voor je!

 

Eupep 6 is een voedingssupplement dat de spijsvertering ondersteunt. De zorgvuldig onderzochte formule bevat droog gemberextract en zijn gingerol en vitamine B6.
De verschillende ingrediënten zorgen samen voor het effectief resultaat van Eupep 6:

 

Gember staat bekend om zijn digestieve eigenschappen, omdat hij de gastrische secretie en de galsecretie stimuleert en verschillende verteringsenzymen activeert. Dit zorgt voor een snellere vertering van voedingsmiddelen. Gember werkt ook in op de overdracht van bepaalde soorten informatie naar de hersenen (bv. onaangename geur) door ze te controleren. Zo vermijdt hij onaangename lichaamsreacties.

Daarnaast is Gingerol één van de belangrijkste werkzame bestanddelen van gember. Zonder gingerol zou gember de meeste van zijn eigenschappen verliezen.

 

Ook bevat Eupep 6 vitamine B6. Vitamine B6 draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel. Eupep 6 is een van de eerste producten dat gember (gingerol) combineert met vitamine B6. Talrijke klinische studies hebben de doeltreffendheid van deze twee voedingssupplementen apart bewezen.

Wat kan u doen om een moeilijke vertering te voorkomen?

 

Ziehier onze tips:

  • drink langzaam en kauw je eten zorgvuldig
  • eet vaker kleinere porties
  • Eet niet te veel uien, pepers en look ; ze zijn moeilijk te verteren
  • vermijd kauwgom. Het zorgt dat je speeksel aanmaakt zonder dat je het nodig hebt.
  • drink geen koolzuurhoudende dranken
  • eet geen gerechten die lucht bevatten, zoals:  soufflé en chocolademousse
  • beperk je verbruik van koffie, thee, cafeïnehoudende producten, alcohol, chocolade en snoepgoed
  • draag geen spannende kledij die op je maag of onderbuik drukt

 

Alle tips toegepast en nog altijd geen verbetering?  Geen nood , met Eupep 6 geraak je van al je lasten af!