Metagenics BariNutrics

Ontdek het BariNutrics-gamma van Metagenics, uitermate geschikt wanneer u een bariatrische ingreep heeft ondergaan.

De naam van het productgamma BariNutrics is afgeleid van bariatrie, een tak van de geneeskunde die zich richt op het onderzoek naar, de preventie en de behandeling van obesitas of zwaarlijvigheid. Binnen deze tak wordt door middel van ingrepen gewichtsafname nagestreefd, denk maar aan maagverkleiningen en het plaatsen van een gastric bypass.

 

Na een gastric bypass kan men slechts kleine hoeveelheden eten waardoor het lichaam dus ook minder vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Bovendien worden de voedingsstoffen na deze ingreep minder goed opgenomen in het lichaam omdat een deel van de dunne darm omzeild is.

 

Om tekorten na een ingreep te voorkomen heeft Metagenics het gamma BariNutrics ontwikkeld. De ingrediënten van deze voedingssupplementen zijn specifiek afgestemd aan de behoefte van de bariatrische patiënt. Vitaminen zijn beschikbaar in hun actieve vorm waardoor ze niet meer hoeven omgezet te worden door het lichaam maar meteen worden opgenomen. Door de goed opneembare vorm van mineralen (bisglycinaten/citraten) is de biologische beschikbaarheid van de mineralen ook zeer hoog.

 

Na een operatie heeft u mogelijk moeite met het slikken en aangezien capsules in een dergelijk geval niet geschikt zouden zijn, voorziet BariNutrics de voedingssupplementen in poedervorm of in de vorm van kauwtabletten.

 

En last but not least: dit alles wordt vergezeld van een aangename citrus-, kers-, aardbei-, framboos- of vanillesmaak.

 

Overzicht van het BariNutrics-gamma:

 

BariNutrics Multi algemeen tekort aan vitaminen en mineralen
BariNutrics Calciumcitraat calcium draagt bij aan stevige botten
BariNutrics Vitamine B12 vitamine B12 draagt bij aan de productie van rode bloedcellen en aan de werking van de zenuwen en de hersenen
BariNutrics IJzer ijzer draagt bij aan de productie van rode bloedcellen en helpt bij vermoeidheid
BariNutrics Whey eiwitten ondersteunen het behoud van spiermassa en helpen bij de opbouw van cellen en weefsels
BariNutrics Nutri total algemeen tekort aan vitaminen, mineralen en eiwitten

 

Voor meer informatie en om te bestellen kan u hier doorklikken.