Louis Widmer: Remederm

Ontdek het gamma Remederm van Louis Widmer dat zich ontfermt over de trekkerige, droge en gevoelige huid.

Met hun eigen visie op huidverzorging en het gebruik van de recentste wetenschappelijke ontwikkelingen in de dermatologie, staat Louis Widmer al sinds 1960 garant voor veilige en innovatieve huidverzorging. Nu het koude weer ons nog steeds in haar greep heeft, is het van belang om voor onze drogere huid te zorgen met het Remederm-gamma. De verrijkte formules herstellen niet alleen het comfort en de soepelheid van uw huid, ze beschermen ook tegen verdere schade en uitdrogen. Geen trekkerig gevoel meer na het douchen, geen jeukende en schilferige benen meer na het scheren, Remederm draagt zorg voor u.

 

Er is een heel arsenaal aan producten beschikbaar in het Remederm-gamma gaande van doucheolies, lichaamscrèmes, shampoos tot lippenbalsems. Voor ieder deel van onze huid werd een speciale formule ontwikkeld die verzachtende panthenol en huidherstellende vitamines A & E bevat. Omdat de gevoelige huid vaak geen parfum kan verdragen zijn ook zeer veel producten van Louis Widmer beschikbaar in een parfumvrije variant, eenvoudig te gebruiken door het hele gezin.

 

Zo is de Remederm-shampoo een topproduct wanneer u last ondervindt van een jeukende hoofdhuid die ook nog eens droog is, eventueel schilftert en die u toch dagelijks wenst te wassen. Uw droge en beschadigde haren worden tegelijk ook verzorgd waardoor uw haren weer glanzen en hoofdhuid comfortabel aanvoelt. Met of zonder parfum, aan u de keuze.

 

Met parfum: Louis Widmer Remederm Shampoo
Zonder parfum: Louis Widmer Remederm Shampoo

 

Voor de drogere gezichtshuid is de aangepaste Remederm-gezichtscrème een bad van hydratatie en comfort. Deze verzachtende crème is een comfortverzorging waarbij ureum diepgaand hydrateert en vitamine E en panthenol de trekkerigheid oplossen. De huid wordt dag en nacht hersteld waarbij ruwheid en irritatie opgelost worden.

 

Louis Widmer Remederm Gezichtscrème

 

Indien u een pure verwennerij wenst dan bestaat er een Remederm-badolie die het comfort van de huid verhoogt en haar weer zijdezacht doet aanvoelen in geen tijd. Eenvoudig toe te voegen aan het badwater voor een ware kuurbehandeling, de natuurlijke formule bevat amandel- en sojaolie die de soepelheid van de huid bevorderen en uitdroging voorkomen.

 

Louis Widmer Remederm Badolie